Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Rezervacija smještaja

Smještaj u Crnoj Gori i širom svijeta

Guliver Turistička Agencija iz Podgorice nudi rezervacije smještaja u cijelom svijetu, kao i rezervacije smještaja u Crnoj Gori, po želji putnika. Osim ponude smještaja koju možete vidjeti na ovoj stranici, vrlo jednostavno možemo rezervisati smještaj bilo gdje u svijetu. Sve što je potrebno, jeste da pozovete broj telefona: 068/220-440 i kažete gdje želite da putujete / odsjednete (država, grad ili destinacija) i naše ljubazno osoblje će pronaći smještaj po Vašoj meri i želji.

Smještaj Crna Gora

Smještaj u Crnoj Gori je česta potražnja putnika koji u našu zemlju dolaze turistički ili iz drugih, obično poslovnih potreba. Upravo zato možemo ponuditi smještaj u vrhunskim hotelima, apartmanima i SPA & Wellness oazama.

Hoteli u Crnoj Gori

Hoteli u Crnoj Gori se mogu rezervisati prema ličnoj preferenciji putnika, mjestu i potrebama. Hoteli sa jednom, dve, tri, četiri ili pet zvijezdica su opcija za sve putnike.

Hoteli u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom, Tivtu ili drugi hoteli na moru – Budva, mjesta u Boki Kotorskoj i šire, izbor je Vaš. Pozovite i mi ćemo rezervisati smještaj za Vas.

Apartmani Crna Gora

Apartmani u Crnoj Gori su definitivno najtraženija kategorija smještaja kada su u pitanju putnici iz regiona. Vrhunski apartmanski smještaj u Vilama, bungalovima i drugim odmorištima možemo rezervisati po Vašoj želji. Apartmani na moru su posebno traženi tokom ljetnje sezone, kada turizam u Crnoj Gori zaista procvjeta.

Rezervacija smještaja u inostranstvu

Rezervacija hotela i druge vrste smještaja nije ograničena samo na smještajne kapacitete u Crnoj Gori, naprotiv, nudimo brzu, efikasnu i pouzdanu rezervaciju hotela i drugih tipova smještaja bilo gdje u svijetu. Bilo da Vas interesuje rezervacija smještaja u svijetskim i evropskim metropolama, na dalekim destinacijama, u planinskim centrima ili primorskim mjestima za ljetovanje i opuštanje – Guliver će rezervisati smještaj po Vašoj želji i potrebama.

Rezervacija smještaja po želji putnika ili grupe

Smještaj koji Vam odgovara možemo rezervisati za Vas, a sve što treba da uradite jeste da nas pozovete i kažete osnovne, važne informacije:

  • Zemlja i grad u kojoj tražite smještaj (to može biti niz zemalja, koje planirate da posjetite tokom putovanja)
  • Grad u kom želite da se odsjednete (ili još preciznije oblast grada / mjesta)
  • Novčani opseg cijene smještaja koji ste spremni da izdvojite;
  • Datum check in-a i datum check out-a;
  • Broj osoba koji je potrebno smjestiti (jednokrevetna, dvokrevetna soba… apartman)
  • Tip usluge i potreba (bazen, SPA & Wellness centar, kongresna sala…)

Najbolja ponuda smještaja za organizacije, kompanije i pojedince. Kontaktirajte Guliver Travel za sve informacije ili pošaljite besplatan upit.