Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Hotel Ziya 5* – Podgorica

O hotelu Ziya 5*

Hoteli Ziya u Podgorici su urbane oaze jednog grada. Odmorišta i utočišta ljudi neznanih i znanih. Prostori na kojima se život prepliće na jedan specifičan način, jer  hoteli su možda jedina mjesta, osim sopstvenog doma, kojima dajemo povjerenje za onaj najbezbrižniji dio svog vremena – san.

Luksuz, udobnost, prijatnost, sigurnost komponete su koje se podrazumijevaju u meniju hotelske usluge, ali šta je ono što hotelu daje drugačiji kvalitet da ne bi bio samo još jedna luksuzna spavaonica?

O tome smo maštali, oko toga smo se trudili i na tome smo radili.

Na ovoj fantastičnoj lokaciji, u samom podnožju brda Gorica po kojem ovaj grad i nosi ime, eskluzivni butik hotel Ziya svijetli sa 28 smještajnih jedinica:

  • Ziya prezident apartmanom.
  • 2 studio apartmana
  • 2 luksuzne sobe
  • 6 superior soba
  • 17 standard soba

Hotel Ziya raspolaže salom za sastanke, opremljenom vrhunskom tehnologijom, kapaciteta 20 mjesta; Wellness & SPA centrom u okviru kojega je smještena najsavremenija teretana (hidromasažna kada, zatvoreni bazen i sauna), sa uslugama tajlandske masaže i kozmetičkim salonom.

U našem Restaurant- baru Ziya gosti će uzivati u jelima pripremanim posebnom tehnikom i uz autentične začine, baziranih na fuziji sjeverno-afričke i blisko-istočne kuhinje.

Posebno smo ponosni na brižljivo odabran tim obučenih profesionalaca, koji će brinuti o kvalitetnom ugođaju za sve naše goste.

Hotelski sadržaji

Spa i wellness

Wellness centar, u čijem sastavu su fitnes i spa blok, opremljen je najsavremenijom opremom. Osim hidromasažne kade, zatvorenog bazena i saune, posebne trenutke  relaksacije naši gosti sebi mogu priuštiti uz tajlandsku, ali i druge vrste  masaža, a stručno osoblje će pružati i sve kozmetičke usluge.

Sala za sastanke

Hotel posjeduje i salu za sastanke sa balkonom, kapaciteta 20 mjesta. Ovo je odličan prostor za organizaciju poslovnih susreta. Sala za sastanke sadrži kompletnu opremu za audio – vizuelne prezentacije, interaktivnu tablu i brzi internet. Idealno mjesto za poslovne sastanke, prezentacije, treninge i ostale poslovne događaje.

Restoran hotela Ziya

Ekskluzivni Restoran – bar Ziya, kapaciteta 80 mjesta, namijenjen je gostima, prijateljima i poslovnim partnerima koji žele sebi da priušte elegantnu atmosferu, prefinjeni ambijent i veliki izbor à-la-carte specijaliteta.

Galerija