Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Hotel Soa 4* – Žabljak

O hotelu Soa 4*

Hotel Soa 4* u Žabljaku je novosagradjeni objekat visokokvalitetne usluge i ambijenta koji se nalazi u središtu turističkog centra Žabljak. Savremena interpretacija tradicionalne durmitorske arhitekture karakteriše stil gradnje ovog hotela koji je kategorisan sa četiri zvjezdice.

Savršen hotel za ljubitelje prirodnih ljepota

Nudeći visoko nivo usluge i pogodnosti, hotel poziva goste da iskuse netaknutu ljepotu prirode u okruženju planina, jezera, rijeka i kanjona koji se nalaze u NP Durmitor.

Hotel Soa se nalazi na prvom kilometru staze odnosno puta ka najposjecenijoj prirodnoj atrakciji na Zabljaku, tj. ka Crnom jezeru. Njegova pozicija vam omugućava da 10- minutnom šetnjom obiđete gotovo sve sadržaje u blizini hotela. Sam hotel Soa Žabljak je ušuškan i okružen četinarima, sa veličanstvenim pogledom na planinski vijenac.

Kapacitet hotela Soa

Hotel raspolaže sa 18 smještajnih jedinica (sobe, studia, apartmani), koji gostima pružaju potpuni komfor i udobnost. Enterijersko rešenje je urađeno po savremenim standardima, a u svoje sadržaje uključuje a la carte restoran, vinariju i dječiju igraonicu. Dostupan je bežični internet, kao i dodatne usluge pranja, peglanja, faksa i slanja mejlova.

Info: +382 20 220 440

Galerija