Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Rent a car

Crna Gora

Uslovi iznajmljivanja vozila

Željeno vozilo, u zavisnosti od Vaših potreba, možete iznajmiti kratkoročno (do 30 dana) ili dugoročno u trajanju od više meseci. Minimalno trajanje najma je jedan dan / 24 sata.

Vozilo možete preuzeti u u našoj poslovnici u Podgorici. Preuzimanja i dostava vozila na teritoriji Crne Gore se posebno naplaćuje prema cjenovniku utvrđenim dodatnim uslovima najma. Svi automobili imaju KASKO osiguranje. Pogledajte sve automobile koje predlažemo i upoznajte se sa uslovima rentiranja.

Rent a car u Crnoj Gori

Kada je rent a car u Crnoj Gori u pitanju, udobnost i mobilnost naših korisnika je imperativ. Upravo zato nastojimo da rent a car usluge u okviru Guliver agencije pružimo profesionalno i na zadovoljstvo svih strana.

Rent a car cijene za iznajmljivanje vozila možete pogledati u nastavku, a cijena rent a car usluga varira u zavisnosti od dužine trajanja iznajmljivanja. Naravno, vrsta vozila koju želite da iznajmite takođe određuje visinu cijene renta car-a.

Najbolja Rent a car ponuda za organizacije, kompanije i pojedince. Kontaktirajte Guliver Travel za sve informacije ili pošaljite besplatan upit.