Radno vrijeme: Pon-Pet 09-18h, Sub 10-14h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Vikend u Sarajevu za 8. Mart

Vikend u Sarajevu za 8. Mart

55€ po osobi

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je važno mjesto na kulturnoj mapi ovog dijela evropskog kontinenta. Svake je godine grad, na reci Miljacki, domaćin niza kulturnih festivala međunarodnog karaktera, među kojima su najznačajniji: Sarajevski filmski festival (SFF), Sarajevski jazz festival, ljetnji kulturni festival “Baščaršijske noći”, teatarski festival novih produkcija “MESS”, “Sarajevska zima” i Svjetski televizijski festival orijentalne muzike. Sarajevo, olimpijski grad, još nazivaju i evropskim Jerusalimom. Ljudi vrlo rado odlaze u ovaj grad, jer nudi jedinstvenu kulturnu baštinu, duh zapada i istoka. Čarobni grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, da lagano ispijete kafu i uživate u sarajevskim ćevapima.

SARAJEVO – OSMI MART

 • CIJENA ARANŽMANA: 55,00 € – HOTEL HILLS 5* 
 • ZA PRIJAVE DO 25. FEBRUARA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA
 • TERMIN PUTOVANJA: 2 DANA / 07.03 – 08.03.2020.
 • PREVOZ, HOTEL 5* SA DORUČKOM, VODIČ

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • Usluga jednog noćenja sa doručkom hotelu HILLS 5*
 • Korišćenje Spa i Welness centra
 • Usluge pratioca / vodiča tokom putovanja

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Individualni troškovi putnika i ulaznice za muzeje.
 • Lokalna taksa 1,5 EUR (plaća se kod vodiča u autobusu),

 

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 20 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša ili lične karte za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.
2 DANA / 07-08.03.2020.
 • Departure Time
  07.03.2020.
 • Return Time
  08.03.2020.
 • Included
  Vikend u Sarajevu za 8. Mart
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / 07.03.2020. / PODGORICA – SARAJEVO /
Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u Podgorici u 07:00 h. Polazak za Sarajevo u 07:15 h. Vožnja preko Vilusa, Bileće sa kraćim pauzama za odmor autobusom visoke turističke klase… Dolazak u Sarajevo i smještnje u hotel. Slobodno vrijeme za korišćenje sadržaja hotela (bazen, spa centar i wellnes centar, teretana...). Povratak u hotel. Noćenje.
2
2. DAN / 08.03.2020. SARAJEVO – PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela i odlazak na razgledanje grada, a zatim i pješačka tura u pratnji lokalnog vodiča: Glavna ulica (Marsala Tita), Baščarsija, Inat kuća, Obilazak Saborne crkve, Gazi Nusret begove džamije, katedrale…Slobodno vrijeme i šetnja po Baščaršiji (ulicama prepunih zlatara, poslastičarnica, ćevapdžinica, butika, suvenirnica) gdje ćete na pravi način osjetiti duh ovoga grada... Sastanak grupe u 17:00h, i polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

Lokacija

NAPOMENE: - Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja. - Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu. - Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska. - Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. - Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. - Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. - Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju - U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca. - Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu. - Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska. - Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom. - Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit. - Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke - U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska. - Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika