Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Venecija-Verona-Padova-Gardaland-Šoping / Ljeto 2023

Venecija-Verona-Padova-Gardaland-Šoping / Ljeto 2023

169€ po osobi

Iskoristite mogućnost rane prijave po promo cijenama za GARDALAND – zabavni park smješten na obali Lago di Garda, nedaleko od Verone i Venecije, najveći i najzabavniji park u Italiji, treći po posjeti u Evropi! Posjetioci ulaskom kroz kapiju ovog veličanstvenog parka ulaze u zemlju mašte i sjajne zabave!

VENECIJA-VERONA-PADOVA-GARDALAND-SIRMIONE-JEZERO GARDA

ŠOPING U TRŽNOM CENTRU: “MC ARTHUR GLEN”

5 DANA: 09.08 – 13.08.2023.

FIRST MINUTE CIJENA: 169 EURA / ZA PRIJAVE DO 1. JUNA

PLAĆANJE NA 6 RATA – PRVA RATA U MARTU

Venecija se nalazi u sjevernoj Italiji. Glavni je grad oblasti Veneto. Ime grada i oblasti potiče od plemena Veneto koje je naselilo ovu oblast još u rimsko doba. Venecija je poznata kao jedan od najljepših i najromantičnijih gradova svijeta. Prostire se na 117 malih ostva u Venecijanskoj laguni na obali Jadranskog mora. Zahvata površinu od 414.57 km2, a ima 270.660 stanovnika, sa gustinom naseljenosti 652.9 stanovnika/km2.

Dobrodošli u grad ljubavi! Dobrodošli u grad romantike! Dobrodošli u Veronu! U sjevernoj Italiji, u pokrajini Veneto, na površini od 206 km2, nalazi se omiljena turistička destinacija, središte Šekspirove poznate drame „Romeo i Julija“ – Verona. Veo misterije nadvija se nad Veronom: detalji rane istorije nisu poznati, kao ni porijeklo njenog imena. Ali, ono što je vidljivo jeste da je Verona grad sa dugom istorijom, pun zanimljivih građevina i trgova, okružen zidinama. Zbog toga je poznata i kao „mali Rim“.

Jezero Garda se nalazi u sjevernom dijelu Italije, između pokrajine Lombardije, Veneta i Trentina. Najveće je jezero u Italiji. Zbog blage klime, prirodnih ljepota, obala prepunih malih gradića i sela koja dodaju šarm na već postojeće prirodne ljepote, predstavlja idealno mjesto za odmor, uživanje u svježem vazduhu i prelijepom pejzažu. Posjetioce fasciniraju brojne atrakcije i istorijski spomenici, smješteni u gradu Garda, antičkom utvrđenom gradu Sirmione, gdje se nalazi zamak Skaliger sa rijetkim primjerom srednjevjekovne odbrambene luke, i drugim gradićima u okolini jezera. Kulinarska tradicija jezera dosta je bogata a veliki izbor specijaliteta može se probati u njegovim simpatičnim restoranima. U blizini jezera, u gradiću Castel Nuovo, nalazi se Gardaland, najpoznatiji zabavni park u Italiji.

 

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

– prevoz modernim turističkim autobusom (TV,CD, klima)

– dva noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu sa  3***  u okolini Vićence

– usluge vodiča tokom cijelog trajanja aranžmana

– troškove organizacije putovanja.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

– fakultativni izlet za Gardaland ili Veronu, ulaznice za muzeje i brod za Veneciju

– individualni troškovi putnika

– Lokalne takse, plaćaju se na recepciji hotela

– međunarodno putno zdravstveno osiguranje – 10,00 EUR

NAČIN PLAĆANJA:

– mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je potrebno uplatiti prilikom prijave 50 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja

– mogućnost plaćanja na 6, 9, 12 rata kreditiranjem kod banaka

 • Departure Time
  09.08.2023.
 • Return Time
  13.08.2023.
 • Included
  Venecija-Verona-Padova-Gardaland-Šoping / Ljeto 2023
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / SRIJEDA - 09.08.2023. / PODGORICA - VENECIJA
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u 14:45h. Polazak za Veneciju u 15:00h. Vožnja prema Italiji preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama za odmor grupe.
2
2. DAN / ČETVRTAK - 10.08.2023. / VENECIJA – VIĆENCA
Dolazak u jutarnjim satima do pristaništa Punta Sabbioni, ukrcavanje na brod i plovidba venecijanskom lagunom do istorijskog centra Venecije. Živost i neobičan šarm grada osjeti se na svakom koraku: čuveni Most uzdaha i monumentalna Duždeva palata, barokni biser Venecije-Crkva Santa Maria della Salute, Trg i Crkva Svetog Marka. Kroz lavirint uskih uličica obilazak nastavljamo kroz trgovačku zonu do najstarijeg mosta Ponte Rialto i Kanala Grande, gdje je i danas atmosfera slična kao u doba najveće moći Mletačke Republike. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u pristanište Punta Sabbioni. Odlazak za Vićencu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.
3
3. DAN / PETAK - 11.08.2023. / VIĆENCA – GARDALAND – VERONA – SIRMIONE
Doručak. Nakon doručka, fakultativni odlazak u zabavni park GARDALAND ili   VERONU. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: SVIJET SNOVA – LUDA KUĆA –  LETEĆE OSTRVO – ČAROBNA PLANINA – AFRIČKI SAFARI KANUOM – TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D AVANTURA – SEKVOJA – ATLANTIDA – DOLINA KRALJEVA – PANORAMSKI TOČAK – PLAVI TORNADO, MAMUTI I LEDENO DOBA. Po zatvaranju parka (18h) transfer do hotela. Za putnike koji ne idu u Gardaland organizovan je fakultativni odlazak za Veronu. Po dolasku organizovan obilazak grada romantike i istinske ljubavi: Arena i Gradska kuća, Piazza Bra, luksuzna ulica Via Mazzini, Piazza delle Erbe, renesansni trg Piazza dei Signori, Santa Maria Antica (Stara Bogorodičina Crkva), i za sam kraj nadaleko čuvena Casa di Giuletta (Julijina kuća). Slobodno vrijeme. Putovanje do gradića Sirmione, idiličnog mjesta na obali najvećeg italijanskog jezera. Simboli grada su: Dvorac Scaligeri i Grotte di Catullo (Katulove pećine). Slobodno vrijeme. Povratak za Vićencu. Noćenje.
4
4. DAN / SUBOTA - 12.08.2023. / VIĆENCA – SHOPPING - PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak za Padovu. Po dolasku organizovani obilazak centra grada u pratnji vodiča: Prato della Valle (jedan od najvećih italijanskih trgova) – bazilika sv. Antuna Padovanskog – Piazza delle Erbe – Piazza della Frutta, Krstionica… Slobodno vrijeme za individualni obilazak grada. Preporučjemo Kafe Pedroki – jedan od najvećih u Evropi s početka  XIX vijeka,  gdje možete probati  poznatu kafu ‘pedroki’, kažu, istu onu koju su svojevremeno pili Balzak i Lord Bajron. U ovom gradu razoružavajućeg šarma svoje tragove su ostavili i umjetnici poput Donatela i Đota. Polazak u šoping i obilazak outleta: Tržni centar firmirane robe “MC ARTHUR GLEN”. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak vožnje za Crnu Goru u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.
5
5. DAN / NEDELJA - 13.08.2023. / PODGORICA
Dolazak na mjesto polaska u popodnevnim časovima. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska