Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Velika evropska tura – avio + bus / Jesen

Velika evropska tura – avio + bus / Jesen

425€ po osobi

Velika evropska tura nudi sjajan presjek najboljih turističkih odredišta zemalja zapadne Evrope tokom koje ćete imati prilike doživjeti velike gradove: Minhen, Pariz i Amsterdam! Uz iskusno i vrhunsko vođenje ova tura je izvanredan spoj dobro iskorištenog vremena i uvida u najbolje od turističke ponude starog kontinenta!


VELIKA EVROPSKA TURA – JESEN 2018

MINHEN – PARIZ – AMSTERDAM  –  SIGURAN POLAZAK !

AVION + BUS / 9 DANA

TERMIN PUTOVANJA: 23 – 31. OKTOBAR / 425,00 € za prijave do 15. Septembra

(AVIO PREVOZ + BUS PREVOZ +  HOTEL + VODIČ)

 

MINHEN – Kulturni i ekonomski centar Bavarske, jedan je od najlepših gradova Njemačke. Danas je domaćin Oktobarfesta, najpoznatijeg festivala piva. Za Minhen se može reći da je prijestonica životnog stila jer ne morate biti ni lijepi ni bogati da biste se osjećali kao kod kuće. Čuvena zvona dio su Minhena kao i pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe, simbol grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt, praznik je za čula. Stanovnici Minhena su ponosni na svoje muzeje od kojih se izdvaja Njemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svijetu, dok je Allianz arena jedan od najljepših stadiona na svijetu…    

PARIZ – grad svjetlosti, mode, kulture, romantike, provoda i odlične kuhinje nije samo francuska, nego i istinska kosmopolitska prijestonica! Već decenijama očarava posjetioce svojim znamenitostima, ali ni dalje ne gubi na popularnosti te ga milioni turista svake godine čine jednim od najposjećenijih svjetskih odredišta. Putovanje u Pariz poseban je doživljaj: Široke avenije i gorostasni Ajfelov toranj, Katedrala Notr Dam i prostrani gradski trgovi, ulični slikari, izvrsna vina, najbolje svjetske parfimerije…

AMSTERDAM – Grad koji je dobio ime po rijeci Amstel na više od 150 kanala koji su povezani s gotovo 1300 mostova, pa ga mnogi često uspoređuju s Venecijom. Amsterdam je u isto vrijeme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelijepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali vrhunskog noćnog provoda.

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase na pomenutim relacijama,
 • avio karta na relaciji Amsterdam-Tirana,
 • 1 komad ručnog prtljaga do 10 kg do 55x40x20cm,
 • usluga jednog noćenja sa doručkom u hotelu u okolini Minhena,
 • usluga tri noćenja sa doručkom u Parizu,
 • usluga dva noćenja sa doručkom u Amsterdamu,
 • usluga vodiča za razglede prema programu  i pratioca grupe,
 • organizacioni troškovi.

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

 • troškovi aerodromskih taksi (45,00 EUR),
 • fakultativni izleti, ulaznice za lokalitete koji se obilaze, karte za gradski prevoz,
 • putno zdravstveno osiguranje – može obezbijediti agencija (10,00 eur),
 • veći – čekirani prtljag (može se doplatiti u agenciji do 5 dana pred polazak po cijeni:
  15 kg – 25,00€ / 20 kg – 30,00€ / 25 kg – 35,00€).
 • lokalne turističke takse – plaćaju se na recepciji hotela.

POPUSTI ZA DJECU:

0 – 2 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

* Napomena: Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 220,00€ za svo vrijeme boravka.

9 DANA / 23.10 - 31.10.2018.
 • Included
  Velika evropska tura – avio + bus / Jesen
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / UTORAK - 23.10./ PODGORICA /
Sastanak putnika ispred hotela "City" u 11:45. Polazak u 12:00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe. Noćna vožnja...
2
2. DAN / SRIJEDA - 24.10. / MINHEN /
... sa dolaskom u Minhen u podnevnim časovima. Smještaj u hotelu (nakon 14:00h). Slobodno vrijeme za odmor. Zajednička šetnja po centru grada. Vidjećete Karlovu kapiju, Gradsku kuću, Bogorodičinu crkvu, „Hofbrauhaus“, zgradu Opere, Karlov trg, Bavarski narodni muzej... Povratak u hotel. Noćenje.
3
3. DAN / ČETVRTAK - 25.10. / MINHEN /
Doručak. Odjava iz hotela. Nakon doručka odlazak u razgled grada: Olimpijski park i Olimpijski stadion sa tornjem, „Allianz Arena“ ( mogućnost posjete stadionu ), Narodno pozorište, rezidencija kneževske porodice Vitlsbah, Maksimilijan ulica, Engleski park, Univerzitet, Bavarska nacionalna biblioteka, Bavarski parlament, Nimfenberg palata... Kasni večernji polazak prema Francuskoj. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe...
4
4. DAN / PETAK - 26.10. / PARIZ /
Dolazak grupe u Pariz u jutarnjim časovima i odlazak na  panoramsko  razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča i to : Stade de France, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja ( Šanzelize ), Trg Konkord, crkva Madlena, Opera, Galerija „Lafajet“, Trg Vendom sa čuvenim hotelom Ric, Luvr, Notr Dam, Sorbona, Panteon, Invalidi, Vojna škola, Marsovo polje, Trokadero... Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu. Smještaj u hotel. Poslijepodnevni odlazak do Ajfelovog tornja (metroom i fakultativno penjanje na vrh tornja ). Noćenje.
5
5. DAN / SUBOTA - 27.10. / PARIZ /
Doručak. Odlazak u razgledanje grada (metroom): Montmartr, Pigal, crkva Sv. Srca, Trg Tertr, muzej Salvadora Dalija, nakon toga odlazak do katedrale Notr Dam, posjeta Latinskoj četvrti, fontana Sen Mišel...  U večernjim satima predviđeno je fakultativno krstarenje Senom, gdje ćete izbliza vidjeti najljepše mostove u Evropi ( Novi Most, Most Aleksandra trećeg...), ostrvo Site, katedralu Notr Dam... Noćenje.
6
6. DAN / NEDELJA - 28.10. / PARIZ /
Doručak. Slobodno  vrijeme ili odlazak na poludnevnu fakultativnu posjetu kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr (odlazak i povratak metroom). Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. veka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Odlike pravog raskošnog dvorca ukrašenog umjetničkim djelima dobio je tokom vladavine Fransoa I u prvoj polovini 16. vijeka. Posle Francuske Revolucije pretvoren je u muzej (1793). Danas, 219 godina posle ustanovljenja, ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svijetu sa kolekcijom od oko 300.000 umjetničkih predmeta koju nikada niko nije vidio u cjelosti. U osam odjeljaka izloženo je oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. vijeka, koje svakodnevno obiđe preko 20.000 posjetilaca. Tokom posjete Luvru vidjeće se: temelji prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, zatim galerija “Mediči” sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza” i galerija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. vijeka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
7
7. DAN / PONEDELJAK - 29.10. / AMSTERDAM /
Doručak. Nakon doručka polazak grupe za Amsterdam. Po dolasku slijedi smještaj u hotel. Uveče šetnja sa upoznavanjem centralne gradske zone. Obilazak obuhvata trg Dam, Kraljevsku palatu, Zapadnu crkvu, Cvjetnu pijacu, Trg Leidseplein, Muzejsku četvrt, Rembrantovu kuću te jednu od najzanimljivijih zona u Evropi, Crvenu četvrt.. Kolektivni večernji izlazak. Povratak u hotel u kasnim večernjim časovima Noćenje.
8
8. DAN / UTORAK - 30.10. / AMSTERDAM /
Doručak. Fakultativni izlet “Mala holandska tura”: odlazak u posjetu fabrici dijamanata Coster, vožnja kanalima Amsterdama i odlazak u etno selo Zaanse Shans, gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim holandskim stilom i načinom života. Povratak u grad. Slobodno popodne i veče za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
9
9. DAN / SRIJEDA - 31.10. / AMSTERDAM - TIRANA - PODGORICA /
Doručak. Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma u 14:30 h. Let za Tiranu je predviđen u 17:35 h, sa slijetanjem u Tiranu u 20:10 h. Transfer do Podgorice. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA