Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Trebinje – Februar / PROMO

Trebinje – Februar / PROMO

55€ po osobi

Rezervišite romantični vikend odmor u Trebinju, u Hotelu SL Industry 4* ili Apartmanskom kompleksu Bijeli Grad 4* koji se nalazi u okviru Grada Sunca. Trebinje se nalazi na samom jugu Hercegovine u najjužnijem dijelu BiH. Smješteno je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, u dolini najveće evropske rijeke ponornice, Trebišnjice, koja protiče kroz grad. Za Trebinje se kaže da je „grad sunca i platana“, a jedan je od najljepših srpskih gradova. Ekonomski je i kulturni centar Istočne Hercegovine.

Ponuda je validna za smještaj do 28.02.2021.

HOTEL SL INDUSTRY 4* – 119,00€  za 2 osobe

Hotel Sl Industry 4* – moderan hotel sa 4 zvjezdice i bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Hotel se nalazi u restauriranoj zgradi koja datira još iz 80-ih godina prošlog vijeka. Spoj modernog i industrijskog stila čini ga jedinstvenim i primamljivim za sve posjetioce. Namještaj, cigleni zidovi, crno-bijele fotografije, eksponati industrijskih alata, tradicionalni bogati doručak i ljubaznost osoblja kod gosta izazivaju osjećaj tople dobrodošlice. Hotel raspolaže i sa manjim Wellness i Spa centrom koji sadrži tursko kupatilo, saunu, slanu sobu i hidromasažnu kadu.


GRAD SUNCA – APARTMANI BIJELI GRAD 4* – 109,00€ za 2 osobe

”Bijeli Grad” obiluje luksuznim objektima rađenim od vrhunskih materijala. Propratni sadržaji omogućavaju uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekat obezbjeđuje potrebnu privatnost i pruža udobnost i mir. Velike zelene površine, staze za šetnju svakako će upotpuniti zahtjeve za odmorom svih posjetilaca. U centralnom dijelu ”Bijelog Grada” nalaziće se vještačko jezero i koloseum. ”Bijeli Grad” posjeduje 160 apartmana, i restorane sa različitom gastro ponudom.

⏺️U cijenu paketa je uračunato: 

? 2 noćenja sa doručkom u sobi
? gratis boravak djece do 7 godina
? Poklon dobrodošlice
? Večera uz vina vinarije “Drašković”
? Spa & Wellness centar neograničeno korišćenje
? SC Olimp Grad Sunca fitnes sala i unutrašnji bazen po 1h dnevno.

Napomena:
? U cijenu nije uključena boravišna taksa koja iznosi 1.86EUR po osobi, po noćenju

DAN ZALJUBLJENIH
 • Included
  Trebinje – Februar / PROMO
  Smještaj
  Doručak
 • Not Included
  Prevoz
  Usluge vodiča