Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

NOVO U PONUDI / Toskanska bajka / Jesen 2019

NOVO U PONUDI / Toskanska bajka / Jesen 2019

169€ po osobi

Vodimo Vas u najživopisniji i najromantičniji dio Italije – južna Toskana. Toskanska bajka počinje obilaskom Cortone, potom slijedi jedna od najljepših banja Italije – Chianciano terme. Putovanje nas dalje vodi do Pienze i Montalcina, dva bisera smještena izmedju toskanskih brda sa vinogradima i hacijendama. Dalje slijedi degustacija toskanskih vina i obilazak srednjovjekovnog gradića – Montepulciano. Bajku završavamo obilaskom etrurskog grada – Areco u kome je snimljen film ,,La vita e bella”.

TOSKANSKA BAJKA – NOVO U PONUDI !!!
CORTONA, PIENCA, MONTALCINO, MONTEPULCIANO, ARECO

– CIJENA ARANŽMANA: 169,00 € / ZA PRIJAVE DO 15. SEPTEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA
– TERMIN PUTOVANJA: 6 dana / 01.11 – 06.11.2019.
– PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ

 

U cijenu uračunato:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
– Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*;
– Razgledanje prema programu;
– Usluga pratioca / vodiča za obilaske po programu;
– Organizacioni i ostali troškovi.

U cijenu nije uračunato:

– Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service;
– Fakultativni izleti i ulaznice;
– Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 10,00€);
– Lokalna turistička taksa koja se plaća na recepciji hotela (3,00€).

 

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom/firmom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika.

6 DANA / 01.11 - 06.11.2019.
 • Included
  NOVO U PONUDI / Toskanska bajka / Jesen 2019
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / UTORAK - 01.11.2019. / PODGORICA
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u 14:00h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti...
2
2. DAN / SRIJEDA - 02.11.2019. / CORTONA - CHIANCIANO TERME
Vožnja preko regija Furlanija, Veneto, Emilia – Romanja, dolazak u Toskanu u prijepodnevnim satima. Obilazak Cortone, gradića etrurskog porijekla, na koji su svoj trag ostavili i Rimljani, a ponovo cvijeta u vrijeme renesanse. U ovom gradu snimljen je film ,,Pod suncem Toskane''. Slobodno vrijeme sve do polaska za Chianciano terme. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i odmor u jednoj od najljepših banja Italije. Noćenje.
3
3. DAN / ČETVRTAK - 03.11.2019. / CHIANCIANO TERME – PIENCA I MONTALCINO ( FAKULTATIVNO) – CHIANCIANO TERME
Doručak. Slobodno vrijeme u Chianciano termama ili fakultativni izlet u Piencu i Montalcino. Pienca je rodni grad pape Pia II, koji ga obnavlja i gradi u stilu renesanse. Po dolasku razgledanje grada: Duomo, Palazzo Comunale, Palazzo Borgia, Palazzo Piccolomini. Slobodno vrijeme, tokom kojeg preporučujemo da probate ovčiji sir, lokalni proizvod po kome je ovaj grad, izmedju ostalog, poznat. U dogovoreno vrijeme polazak prema srednjovjekovnom gradiću – Montalcinu, koji je smješten u okviru živopisnog parka Val d'Orcia i poznat je po proizvodnji vina Brunelo. Po dolasku obilazak grada i nakon toga slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
4
4. DAN / PETAK - 04.11.2019. / CHIANCIANO TERME–DEGUSTACIJA VINA, MONTEPULCIANO I OUTLET (FAKULTATIVNO)- CHIANCIANO TERME
Doručak. Slobodno vrijeme u Chianciano termama ili fakultativni odlazak u cantinu na degustaciju toskanskih vina i nakon toga obilazak jos jednog bisera južne Toskane – Montepulciano, koji je poznat po proizvodnji vina Nobile. Gradić je svjedok tri čuda i zahvaljujući jednom od njih izgrađen je hram San Biagio, jedno od najljepših zdanja ovog grada. Po dolasku obilazak centra grada: Piazza Grande, Duomo, Palazzo Comunale i nakon toga slobodno vrijeme sve do polaska prema Outletu – Valdichiana ( http://www.valdichianaoutlet.it/en/home ). Slobodno vrijeme za šoping. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.
5
5. DAN / SUBOTA - 05.11.2019. / CHIANCIANO TERME – ARECO
Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela i polazak prema gradiću Areco, rodnom gradu Frančeska Petrarke. Po dolasku šetnja gradom...Piazza Grande – trg koji datira iz 13.vijeka, poznat je i po scenama iz filma „La Vita e Bella", Vazarijeva Loggia, Duomo – predivno gotičko zdanje posvećeno Sv. Donatu, crkva Sv. Franje, Petrarkina kuća... Slobodno vrijeme sve do polaska prema Crnoj Gori. Vožnja preko sjeverne Italije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti...
6
6. DAN / NEDELJA - 06.11.2019. / PODGORICA
Dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.
 • Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko banke.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.