Radno vrijeme: Pon-Pet 09-18h, Sub 10-14h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Stokholm – individualno putovanje

Stokholm – individualno putovanje

185€ po osobi

Stokholm putovanje sa Guliver turističkom agencijom iz Podgorice, vodi vas u “Veneciju sjevera”, ili grad koji je podignut na 14 ostrva a nalazi se na aerhipelagu od njih oko 30.000. Glavni je grad Kraljevine Švedske. Gotovo jednu trećinu površine Stokholma čine vode – jezero Malaren i Baltičko more. Druga trećina Stokholma otpada na parkove, šume i zelene površine što – doprinosi šarenenilu i ljepoti ovog grada. I treća trećina Stokholma, ona pod asfaltom i betonom, će vas oduševiti jer Stokholm spada u jedan od najcivilizovanijih i najuređenijih gradova Evrope. Izađite iz kalupa najčešćih turističkih destinacija. Istražite duh i kulturu Skandinavije. Upoznajte se sa potomcima Vikinga. Isprobajte hranu sa švedskog stola u Švedskoj. Posetite Stokholm, grad sa hiljadu boja – u prirodi, arihitekturi, ljudima.

Odaberite željene datume putovanja, kontaktirajte nas i dostavićemo Vam ponudu u što kraćem roku.

 

FEBRUAR: već od 189€!

MART: već od 215!

 

* * * DIREKTNI LETOVI PRESTAJU OD APRILA 2020. * * *

 

CIJENA ARANŽMANA ZAVISI OD TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI MJESTA NA LETU I SMJEŠTAJU I PODLOŽNA JE PROMJENI DO MOMENTA UPLATE.  

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Podgorica – Stokholm (Skavsta) – Podgorica
 • Lični ručni prtljag 40cm x 25xm x 20cm
 • Smještaj u hotelu sa 3*/4*
 • Pisani vodič
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualan transfer aerodrom – Stokholm – aerodrom
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Dodatni ručni ili čekirani prtljag, rezervaciju sjedišta (doplaćuje se u agenciji)
 • Obrok i piće na letu

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu na upit

*** Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujmo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. U cijenu avio karte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta. Avio kompanija vrši sama nasumično raspored sjedenja i ukoliko želite da sjedite zajedno sa saputnicima potrebno je izvršiti doplatu u agenciji.

 • Included
  Stokholm – individualno putovanje
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PODGORICA - STOKHOLM
Dolazak na aerodrom u "Golubovci" u Podgorici dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje na let. Po slijetanju na aerodrom Stokholm Skavsta slijedi individualan transfer do Stokholma i hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme.
2
2, 3, 4. DAN / STOKHOLM
Doručak. U zavisnosti od interesovanja i vremena ne morate se striktno pridržavati redosljeda obilazaka predloženih mjesta i znamenitosti kao ni ulaziti direktno u pomenute lokacije. Za obilazak prvog dana predlažemo: Centar grada, Stari grad (Gamla Stan), Gradska vijećnica (Stadshuset), Nacionalni muzej (Nationalmuseum), Kraljevska palata (Sweriges Kungahus), Kraljevska opera (Kungliga Operan), Koncertna dvorana (Konserthuset), Ridarholmska crkva (Riddarholmskyrkan), Crkva svete Gertrude (Sankta Gertruds kyrka)… Ostrvo Djurgarden (Djurgården), Muzej na otvorenom Skansen (Djurpark & Museum med Midsommar & Svenska Traditioner), Nordijski muzej (Nordiska museet), Muzej princa Eugena (Waldemarsudde), Muzej umjetnosti (Thielska Galleriet), Muzej Vasa (Vasamuseet), Kraljevski nacionalni park (Kungliga, nationalstadsparken), Palata Drotningholm (Drottningholms slott)… Drugog dana možete nastaviti obilaske sledećih znamenitosti: Stokholmski gradski muzej (Stockholms Stadsmuseum), Nacionalni istorijski muzej (Historiska museet), Švedski nacionalni muzej nauke i tehnike (Tekniska museet), Nobelov muzej (Nobel museet), Palata Haga (Haga slott), Haga park (Hagaparken)… Fotografski muzej (Fotografiska museet), Muzej moderne umjetnosti (Moderna museet), Kulturni centar (Kulturhuset), Zabavni park Grona Lund (Gröna Lund), Hala Ericson Globe (Ericsson Globe) i žičara Nebeski pogled (Sky View), ABBA muzej (ABBA the Museum), Muzej mediteranskih i bliskoistočnih antikviteta (Medelhavsmuseet), Stokholmski olimpijski stadion (Stockholms Olympiastadion), robna kuća Nordiska Kompaniet… Prije polaska iz Stokholma može se otići u obilazak grada brodom, na ostrva Skeppsholmen i Kastellholmen ili na turu obilaska gradskih krovova - organizovanu vođenu turu.
3
4 / 5. DAN STOKHOLM - PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom Stokholm Skavsta. Prijava na let i polazak aviona za Podgoricu. Kraj programa.
 • Cijena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mjesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po cijeni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Ponuda smještaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mjesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, sa licencom Ministarstva turizma i održivog razvoja 289
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Provjeriti 2 dana pruje putovanja tačno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
 • Maloljetni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati ovjerenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji posjeduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbijede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije datuma polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smještaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smještajni objekat. Kako se let realizije na low cost avio kompaniji refundacija tarife i taksi nije moguća. U slučaju smeštajnog objekta primenjivaće se penali koje propiše sam smještajni objekat. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promo tarifa avio karata kod avio kompanije i low cost kompanija, primjenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi, te ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK. Takođe, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smještaja kroz rezervacione hotelske sisteme koji uslovljavaju nemogućnost promjene i refundacije. Eventualni prigovori moraju se uputiti hotelu na licu mjesta, pismenim putem. Prigovori upućeni nakon odjave iz hotela, neće biti uzeti u razmatranje. Prijem pisanih reklamacija na adresu Hercegovačka 10 i na mail info@guliver.me. Rok za ulaganje reklamacija je 7 dana od završetka putovanja, a rok za rešavanje o reklamaciji je 7 dana od njenog prijema. U hitnim slucajevima, putnik moze kontaktirati Organizatora na telefon 020/220-440.