Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Skijanje na Jahorini

Skijanje na Jahorini

79€ po osobi

U saradnji sa OC Jahorina, Guliver travel i SkiBus organizje VELIKI SKI OPENING NA JAHORINI. Ovaj specijalno kreiran promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, odjeknuo je kao prava skijaška bomba u cijelom regionu. Jahorina je novo, drugačije odjeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Obećavamo vam da ćete vidjeti Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena, što će vratiti poljuljano povjerenje i zaboravljenu ljubav prema ovoj olimpijskoj ljepotici. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osjetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod.

 

JAHORINA – SKI OPENING!

CIJENA ARANŽMANA: od 79,00 EUR
PREVOZ + SMJEŠTAJ + SKI PASS + VODIČ

TERMIN PUTOVANJA: 4 DANA / 05.12 – 08.12.2019.

 

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase;
 • tri noćenja u odabranom smještaju; 
 • ski pass;
 • pratilac grupe iz agencije.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • individualni troškovi putnika;
 • boravišna taksa – plaća se na recepciji  (1,30 € po osobi po noćenju).

 

SMJEŠTAJ I CIJENE:

 

OPCIJA 1: Hotel BISTRICA
– Za smještaj u 1/3-krevetnim sobama (soba 2+1): 89,00 €
– Za smještaj u 1/2-krevetnim sobama (soba 2+0): 95,00 €

– Gostima je na raspolaganju bazen hotela Bistrica.
– Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36,00 €. Cijena pojedinačne večere je 12,00 €, a doručka 6,00 €.


OPCIJA 2: Aparthotel OLIMP
– Za smještaj (minimum 6 osoba) u 3P7 apartmanima (3-prostorni 1/7 apartman): 79,00€.
– Za smještaj 4 osobe u 2P4 apartmanima (2-prostornim 1/4 apartmanima): 89,00€.
– Za smještaj u 1/3 sudiju: 89,00€
– Za smještaj u 1/2 sobi: 95,00€
– Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36,00 €. Cijena pojedinačne večere je 12,00 €, a doručka 6,00 €.


OPCIJA 3: Pansion PLANINSKA IDILA
– Za smještaj (minimum 7 osoba) u 7+1 apartmanima: 79,00€.
– Za smještaj 6 osoba u 7+1 apartmanima: 89,00€.
– Za smještaj (minimum 4 osobe) u 4+1 apartmanima: 85,00€.
– Za smještaj 3 osobe u 4+1 apartmanima: 95,00€.
– Za smještaj u 1/3 sudiju: 89,00€
– Za smještaj u 1/2 sobi: 95,00€.
– Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 36,00 €. Cijena pojedinačne večere je 12,00 €, a doručka 6,00 €.


Sve cijene su izražene po osobi i podrazumijevaju paket koji uključuje prevoz, 3 noćenja u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Navedeni paket se ne može cijepati na pojedinačne usluge, već se isključivo prodaje u cjelini.

4 DANA / 05.12 – 08.12.2019.
 • Departure
  Podgorica
 • Departure Time
  22.02.2019.
 • Return Time
  24.02.2019.
 • Included
  Skijanje na Jahorini
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / 05.12.2019 / ČETVRTAK
Okupljanje grupe u 16:45 kod Delte. Polazak za Jahorinu je planiran u 17h. Dnevno nocna vožnja preko Niksica, Bilece i Gacka sa pauzom za odmor i granicne formalnosti.Za ovaj program biće obezbijeđni polasci iz velikog broja gradova Srbije, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije. Dolazak na Jahorinu oko 24h. Smjestaj u izabranim apartmanima/hotelima. Noćenje.
2
2. DAN / 06.12.2019 / PETAK /
Doručak (opciono). Podjela ski passova i slobodno vrijeme za skijanje i uživanje na olimpijskoj ljepotici.  Prvi dan skijanja na Jahorini. Organizacija apres ski žurke tokom skijanja.  Večera u hotelu (opciono). Velika žurka na planini. Noćenje.
3
3. DAN / 07.12.2019 / SUBOTA
Doručak u hotelu (opciono). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti drugog dana skijanja ili fakultativni izlet za Sarajevo gdje ćemo vidjeti: Glavna ulica (Maršala Tita), Baščarsija, Inat kuća, Obilazak Saborne crkve, Gazi Husrev begove džamije, katedrale, Crkve Sv. Arhanđela Mihaila i Gavrila… Slobodno vrijeme i šetnja po Baščaršiji (ulicama prepunih zlatara, poslastičarnica, ćevapdžinica, butika, suvenirnica) gdje ćete na pravi način osjetiti duh ovoga grada... Povratak u hotel. Večera u hotelu (opciono). Velika EX-YU ski žurka za sve posjetioce ski openinga. Noćenje.   Doručak. Cjelodnevno skijanje. Napuštanje hotela i polazak za Podgoricu u 16:30h. Vožnja prema Crnoj Gori sa pauzom za odmor i granične formalnosti. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima. Kraj programa.
4
4. DAN / 08.12.2019 / NEDELJA
Doručak u hotelu (opciono). Cjelodnevno skijanje. Večera u hotelu (opciono). Napuštanje hotela i polazak za Podgoricu u 17:00h. Vožnja prema Crnoj Gori sa pauzom za odmor i granične formalnosti. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Lokacija

 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putniknkoji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je
 • nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.
 • Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.