Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Skijanje Francuska- RISOUL / VARS 2020.

Skijanje Francuska- RISOUL / VARS 2020.

395€ po osobi

Forêt Blanche je skijalište koje zajedno formiraju Risoul i Vars. Nalazi se između Queyras i Écrins nacionalnih parkova sa 180 km staza, najveće je skijaško područje u južnom dijelu francuskih Alpa. Vrh Pic de Chabrières (2750m) čini granicu između dva skijališta, Varsa s jedne strane i Risoul-a s druge. Oba skijališta nude preko 300 sunčanih dana godišnje, kao i bogate sniježne nanose. Risoul je mali gradić u Hautes-Alpes regiji koja se nalazi u jugo-istočnim Alpima , između gradova Briancon i Gap. Surfland. Snowpark postoji već preko 10 godina i sada je upotpunjen stazama kako za početnike tako i za iskusne bordere. Snowpark je izabran kao trening zona za ZOI Torino 2006. Apres-ski je veoma raznolik uz veliki broj kafića, barova i noćnih klubova unutar kompaktnog gradskog jezgra. Od aktivnosti pored skijanja tu su klizališta u Risoulu i Varsu, nezaboravna vožnja motornim sankama i ogroman bioskopski kompleks. Jedno od rijetkih francuskih ne-glečerskih skijališta Forêt Blanche je još poznat i po bujnoj vegetaciji što je specifično za alpska skijališta niske nadmorske visine. Prednost takvog skijališta je veliki freeride potencijal kroz šumu. Napredni skijaši i snowboarderi koji vole dubok snijeg, imaju na raspolaganju ogroman broj off piste trailova koji se protežu duž cijelog skijališta i završavaju u Les Clauxu ili Saint Marie selu. Ovdje možete probati tradicionalnu hranu iz ovih krajeva kao što je fondue, raclette i pierrade koja su dostupna u većini restorana, zajedno sa tipičnom internacionalnom kuhinjom – pizza, tjestenina, odrezak, burgeri i pomfrit. Prosječna cijena obroka je oko € 15, znatno jeftinije u pogledu na ostala francuksa skijališta, tu je i dobar izbor domaćih vina i sireva.


SKIJANJE U FRANCUSKOJ 2020 – nastavljamo tradiciju najboljih skijanja u Francuskoj!

FORET BLANCHE – RISOUL / VARS

TERMIN PUTOVANJA: 10 DANA / 24.01 – 02.02.2020.


FIRST MINUTE CIJENA: od 395,00 EURA / ZA PRIJAVE DO 05. NOVEMBRA ILI POPUNJAVANJA PROMO MJESTA

(PREVOZ, SEDAM NOĆENJA, ŠESTODNEVNI SKI PASS)
SMJEŠTAJ U APART HOTELU “CHALET DES RENES” SA ZATVORENIM BAZENOM


 

SMJEŠTAJ: 
Tokom ovog putovanja bićemo smješteni u apart hotelu “Chalet des Renes”. Ovaj apart hotel je jedan od najboljih u Varsu, i objekat je nov. Apartmani su u chalet stilu i imaju balkone s pogledom na planinu. U okviru objekta dostupno je besplatna skijašnica. Gosti imaju besplatan pristup unutrašnjem bazenu, a uz dodatnu doplatu mogu uživati ​​i u spa uslugama, uključujući vruću kadu, parnu sobu i saunu. Apartmani sadrže kombinaciju stila chalet i modernog namještaja, a svaki sadrži prostor za sjedenje s kaučem, TV-om ravnog ekrana i DVD playerom. Vlastita kupatila uključuju kadu ili tuš i fen za kosu. Besplatan WIFI dostupan je na recepciji. Frižider, mašina za suđe i aparat za kafu mogu se naći u kuhinji svakog apartmana. Restorani i trgovina prehrambenih proizvoda nalaze se na 500 metara od objekta u centru grada. Prva žičara je udaljena 100 metara od rezidencije.

CIJENE:
– Smještaj u 4-krevetnim apartmanima = 420,00 eur.
– Smještaj u 6-krevetnim apartmanima = 405,00 eur.
– Smještaj u 8-krevetnim apartmanima = 395,00 eur.

Doplata u slučaju da apartmani nisu u potpunosti popunjeni:
– Ako su 3 osobe u 4-krevetnom apartmanu, doplata iznosi 50,00 € po osobi.
– Ako su 2 osobe u 4-krevetnom apartmanu, doplata iznosi 150,00 € po osobi.
– Ako je 5 osoba u 6-krevetnom apartmanu, doplata iznosi 30,00 € po osobi.
– Ako je 7 osoba u 8-krevetnom apartmanu, doplata iznosi 20,00 € po osobi.

Depozit: Depozit u zavisnosti od veličine apartmana iznosi 300,00 € po apartmanu, a plaća se neposredno prije ulaska u smještaj. Ukoliko posjedujete deviznu kreditnu karticu možete da je date kako bi vam na ime depozita blokirali sredstva u naznačenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio prije ulaska u isti. Ukoliko za to želite angažovati specijalizovanu službu za čišćenje, moraćete platiti njihove usluge. Cijena čišćenja je 60-75 evra po apartmanu zavisno od veličine apartmana.


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u apart hotelu “Chalet des Renes”;
 • 6 dana ski pass;
 • prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Podgorica-Vars-Podgorica;
 • pratilac grupe iz agencije;
 • organizacione troškove;

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom;
 • Individualne troškove putnika;
 • Najam posteljine;
 • Gradska taksa, placa se na recepciji smještaja;
10 DANA / 24.01 - 02.02.2020.
 • Included
  Skijanje Francuska- RISOUL / VARS 2020.
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PETAK - 24.01.2020 / PODGORICA
Okupljanje na parkingu kod Delte i polazak iz Podgorice u 11:00h. Polazak u 11:30h. Dnevno noćnja vožnja preko Bileće kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.
2
2. DAN / SUBOTA 25.01.2020 / RISOUL
Dolazak u Risoul u popodnevnim časovima i smještaj u apartmane. Podjela ski passova. Noćenje.
3
3-8. DAN / 26-31.01.2020 / SKIJANJE
Šestodnevno skijanje na Forêt Blanche.
4
09. DAN / SUBOTA - 01.02.2020 / RISOUL - PODGORICA
Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Podgoricu u 10:00h. Svraćanje u outlet Vicolungo pored Milana. Nastavak vožnje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim pauzama za odmor.
5
10. DAN / NEDELJA - 02.02.2020 / PODGORICA
Dolazak u Podgoricu u podnevnim časovima. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.