Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Skijanje u Banskom

Skijanje u Banskom

265€ po osobi

Bansko, spoj starog grada i savremene arhitekture sa ljepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije, to je grad Bansko. Spoj ljepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovdje ćete naći idealano mjesto za skijanje i bordanje, i za vrhunske skijaše i za početnike (ski instruktor ide sa nama). Hotel renoviran prošle godine (samo je 100m od gondole i glavnih mjesta za izlazak), sa spa centrom, a poslije dana provedenog na snijegu sauna i bazen su najpotrebniji. Staze su za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegdje gotovo vertikalnih padina, za one koji dobro skijaju. Turisti se odlučuju za Bansko i zato što je ovdje najduža skijaška sezona u Bugarskoj, od decembra do maja, obilne snježne padavine i postojan snježni pokrivač. Produžetku skijaške sezone doprinose i snježni topovi, koji uz pomoć nove tehnologije mogu da održavaju staze i na temperaturi do +5 C.

 

SKIJANJE I BORDANJE – BANSKO 2020.
TRADICIJA ORGANIZVANJA SKIJANJA U BANSKOM DUGA VEC SEDAM GODINA !!!

TRAJANJE ARANŽMANA: 9 DANA
I TERMIN:  10.01 – 18.01.2020

 

CIJENA ARANŽMANA: 265,00 €  / ZA PRIJAVE DO 05. DECEMBRA ILI POPUNJAVANA PROMO MJESTA!
POSEBNI POPUSTI ZA PORODICE SA DJECOM!

PREVOZ, SMJEŠTAJ U HOTELU CASA CARINA 4* NA BAZI POLUPANISONA

 

U CIJENU JE URAČUNATO: 

– Autobuski  prevoz  na relaciji Podgorica – Bansko – Podgorica

– 7  noćenja u hotelu Casa Carina 4**** na bazi polupansiona (doručak – večera)

– korišćenje sadržaja hotela (zatvoreni bazen, teretana, sauna)

– Usluga pratioca grupe

– Organizacioni troškovi

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO: 

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja (može obezbijediti agencija – 15,00€)

– Ski pas

– Instruktor skijanja

– Individualni troškovi putnika

 

NAPOMENE:

– Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama,

– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 95,00 EUR,

– Popust za sopstveni prevoz je 25,00 EUR po osobi,

– SKI OPREMA: U slučaju da Vam treba ski oprema u Podgorici najam ski opreme košta od 5 do 7€ dnevno i tu opremu možete nositi sa sobom u autobus. Za sve informacije povodom iznajmljivanja ski opreme i servisiranja, možete kontaktirati našeg  instruktorora Miša Dragojevica: 067 535 224. 

– Ove sezone ski instruktor će za zainteresovane držati individualne časove ili u grupama po max. 3 osobe. Sve u vezi časova skijanja, njihove cijene i ostalih detalja dogovarate direktno sa ski instruktorom najbolje odmah po prijavi – Darko Velimirović, 067 516 966 i Mišo Dragojević. 067 535 224.

 

RESTORANI, BAROVI, APRES SKI

Odmor u Banskom ne može da prođe bez posjete nekoj od čuvenih lokalnih mehana. Najbolje su one u starom dijelu grada koje i dalje odišu tradicionalnim, rustičnim ambijentom. Hrana je odlična i nećete pogrešiti šta god da naručite, a najbolje je probati neke od lokalnih specijaliteta kao što su kapama, čomlek, sače, Banski starec, Bansko kebab itd. Mehana ima mnogo i u starom i novom dijelu grada, ali one u novom dijelu su više komercijalizovane. Neke od najpoznatijih su Dedo Pene, Vodenicata, Lovna srešta, Čevermeto, Čobanov han, Čardaka itd.

Pored tradicionalnih mehana Bansko ne oskudijeva u restoranima koji nude druge evropske kuhinje kao što su Euphoria Bar & Restaurant, Victoria, Amvrosia itd. Ono što upada u oči prilikom šetnje po mjestu je to što vas na ulazu u skoro svaki moderniji restoran ili komercijalniju mehanu poprilično napadno pozivaju da uđete baš u taj restoran.

Noćni provod je vrlo živ, a neki od napoznatijih mesta za izlazak su The Happy End, Selo veselo, J.J. Murphy’s, Harry’s bar. Cijene u restoranima su na nivou naših.

9 DANA / JANUAR i FEBRUAR
 • Included
  Skijanje u Banskom
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PODGORICA - BANSKO
Okupljanje u 19:30 h kod INA pumpe sa strane tržnog centra Delta City. Polazak za Bansko u 20:15 h. Noćna vošnja sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.
2
2. DAN / BANSKO
Po dolasku u Bansko smještaj u hotel. Hotel Casa Karina 4* je iz godine u godinu sve bolji. Ovo je ocjena svih nas koji svake sezone skijamo u Banskom (ovo će biti jedanaesta godina). Bili smo i u dosta drugih hotela ali niko ne želi da Casa Karinu mjenja nekim drugim. Pruža daleko najbolji odnos kvalitet/cijena, sa hranom su gosti više nego zadovoljni, a posebno je bitno što je u centru jer vam ne treba prevoz do gondole i možete da budete na stazi prije nego krenu da dolaze skijaši iz udaljenih hotela. A kad želite u večernji izlazak svi najbolji lokali su u blizu (ovo je jako bitno, jer kada ste u udaljenom hotelu puno novca potrošite na taxi). Slobodno vrijeme i večera. Noćenje.
3
3 - 8. DAN / BANSKO SKIJANJE
Boravak u hotelu na bazi polupansiona (doručak - večera). Šest dana skijanja na prelijepom skijalištu Bansko. Noćenje.
4
9. DAN / BANSKO - PODGORICA
Doručak. Nakon doručka polazak ka Podgorici. Dolazak u kasnim večernjim satima. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
CIJENE ZA PORODICE SA DJECOM: FIRST MINUTE CIJENE ZA PRIJAVE DO 05. NOVEMBRA
 • Za dvije odrasle osobe + dvoje djece do 7 godina cijena je 640 eur. Smještaj je u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim ležajem za dvoje djece. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 100€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + dvoje djece, jedno starosti do 7 godina a drugo do 12, cijena je 745 €. Smještaj je u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim za dvoje djece. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 100€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + dvoje djece, oba djeteta starija od 7 godina a mlađa od 12, cijena je 850 €. Smještaj je u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim za dvoje djece. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 100€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + jedno dijete mlađe od 7 godina, cijena je je 575€. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem za dijete ili u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim ležajem – zavisno od raspoloživosti. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + jedno dijete starije od 7 godina a mladje od 12, FIRST MINUTE cijena do 15. oktobra je 680€. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem za dijete ili u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim ležajem – zavisno od raspoloživosti. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + jedno dijete do 7 godina cijena je 470€. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 50€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + jedno dijete starije od 7 a mladje od 12 godina FIRST MINUTE cijena je 490€. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 50€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + dvoje djece mladje od 7 godina cijena je 510€. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + dvoje djece gdje je jedno staro do 7 a drugo do 12 godina ili gdje su i jedno i drugo djete starije od 7 a mladje od 12 godina cijena je do je 530 €. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.