Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Skijanje u Banskom

Skijanje u Banskom

379€ po osobi

Bansko, spoj starog grada i savremene arhitekture sa ljepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije, to je grad Bansko. Spoj ljepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovdje ćete naći idealano mjesto za skijanje i bordanje, i za vrhunske skijaše i za početnike (ski instruktor ide sa nama). Hotel renoviran prošle godine (samo je 100m od gondole i glavnih mjesta za izlazak), sa spa centrom, a poslije dana provedenog na snijegu sauna i bazen su najpotrebniji. Staze su za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegdje gotovo vertikalnih padina, za one koji dobro skijaju. Turisti se odlučuju za Bansko i zato što je ovdje najduža skijaška sezona u Bugarskoj, od decembra do maja, obilne snježne padavine i postojan snježni pokrivač. Produžetku skijaške sezone doprinose i snježni topovi, koji uz pomoć nove tehnologije mogu da održavaju staze i na temperaturi do +5 C.

 

SKIJANJE I BORDANJE – BANSKO 2023.
TRADICIJA ORGANIZOVANJA SKIJANJA U BANSKOM !!!

TRAJANJE ARANŽMANA: 9 DANA
TERMIN PUTOVANJA:  13.01 – 21.01.2023.

 

CIJENA ARANŽMANA: 379,00 €  / ZA PRIJAVE DO 05. DECEMBRA ILI POPUNJAVANA PROMO MJESTA!

PREVOZ, SMJEŠTAJ U HOTELU EVELINA PALACE 4* NA BAZI POLUPANISONA

 

U CIJENU JE URAČUNATO: 

– Autobuski prevoz  na relaciji Podgorica – Bansko – Podgorica

– 7  noćenja u hotelu Evelina Palace 4* na bazi polupansiona (doručak – večera)

– Korišćenje sadržaja hotela (zatvoreni bazen, teretana, sauna)

– Usluga pratioca grupe

– Organizacioni troškovi

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO: 

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja

– Ski pas ( oko 40 EUR dnevno)

– Instruktor skijanja

– Individualni troškovi putnika

 

NAPOMENE:

– Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama,

– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 150,00 EUR,

– Popust za sopstveni prevoz je 30,00 EUR po osobi

 

– SKI OPREMA: U slučaju da Vam treba ski oprema u Podgorici najam ski opreme košta od 5 do 7€ dnevno i tu opremu možete nositi sa sobom u autobus. Za sve informacije povodom iznajmljivanja ski opreme i servisiranja, možete kontaktirati našeg  instruktorora Miša Dragojevića: 067 535 224. 

 

Hotel Evelina Palace smješten je u šarmatnom dijelu Banskog, na zapadnoj obali rijeke Glazne. Nalazi se na glavnom putu do ski lifta i na svega 100 metara od centra grada.

Gostima je na raspolaganju besplatan prevoz do ski lifta. Hotel je izgrađen u tradicionalnom bugarskom stilu. Opremljen je namještajem i sadržajima koji stvaraju topao i prijatan ambijent.

U hotelskom restoranu Evelina služe se morski specijaliteti u mediteranskom stilu i tipična bugarska jela iz oblasti Banskog. Restoran odiše opuštajućim ambijentom.

Sportski bar nudi vam raznovrsne koktele dok se prikazuju sportski kanali, a sa prijateljima možete zaigrati i stoni tenis. Bar u lobiju raspolaže bežičnim internetom, kafom i bogatom ponudom koktela i drugih pića.

Zaplivajte u jednom od najvećih bazena u regionu, iskoristite fitnes centar i saunu ili se opustite u turskom kupatilu.

RESTORANI, BAROVI, APRES SKI

Odmor u Banskom ne može da prođe bez posjete nekoj od čuvenih lokalnih mehana. Najbolje su one u starom dijelu grada koje i dalje odišu tradicionalnim, rustičnim ambijentom. Hrana je odlična i nećete pogrešiti šta god da naručite, a najbolje je probati neke od lokalnih specijaliteta kao što su kapama, čomlek, sače, Banski starec, Bansko kebab itd. Mehana ima mnogo i u starom i novom dijelu grada, ali one u novom dijelu su više komercijalizovane. Neke od najpoznatijih su Dedo Pene, Vodenicata, Lovna srešta, Čevermeto, Čobanov han, Čardaka itd.

Pored tradicionalnih mehana Bansko ne oskudijeva u restoranima koji nude druge evropske kuhinje kao što su Euphoria Bar & Restaurant, Victoria, Amvrosia itd. Ono što upada u oči prilikom šetnje po mjestu je to što vas na ulazu u skoro svaki moderniji restoran ili komercijalniju mehanu poprilično napadno pozivaju da uđete baš u taj restoran.

Noćni provod je vrlo živ, a neki od napoznatijih mesta za izlazak su The Happy End, Selo veselo, J.J. Murphy’s, Harry’s bar. Cijene u restoranima su na nivou naših.

9 DANA / 13.01 - 21.01.2023.
 • Departure Time
  13.01.2023.
 • Return Time
  21.01.2023.
 • Included
  Skijanje u Banskom
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
 • Not Included
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PODGORICA - BANSKO
Okupljanje u 22:00 h kod INA pumpe sa strane tržnog centra Delta City. Polazak za Bansko u 22:30 h. Noćna vošnja sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.
2
2. DAN / BANSKO
Po dolasku u Bansko smještaj u hotel Evelina Palace (nakon 14:00).  Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje mjesta. Info sastanak na kojem ćete dobiti sve neophodne informacije za boravak u Banksom. Večera. Noćenje.
3
3 - 8. DAN / BANSKO SKIJANJE
Boravak u hotelu na bazi polupansiona (doručak - večera). Šest dana skijanja na prelijepom skijalištu Bansko. Jedan od dana je predviđen za obilazak Sofije (fakultativno) Noćenje.
4
9. DAN / BANSKO - PODGORICA
Doručak. Nakon doručka polazak ka Podgorici. Dolazak u kasnim večernjim satima. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
CIJENE ZA PORODICE SA DJECOM: FIRST MINUTE CIJENE ZA PRIJAVE DO 05. NOVEMBRA
 • Za dvije odrasle osobe + dvoje djece do 7 godina cijena je 640 eur. Smještaj je u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim ležajem za dvoje djece. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 100€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + dvoje djece, jedno starosti do 7 godina a drugo do 12, cijena je 745 €. Smještaj je u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim za dvoje djece. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 100€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + dvoje djece, oba djeteta starija od 7 godina a mlađa od 12, cijena je 850 €. Smještaj je u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim za dvoje djece. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 100€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + jedno dijete mlađe od 7 godina, cijena je je 575€. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem za dijete ili u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim ležajem – zavisno od raspoloživosti. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.
 
 • Za dvije odrasle osobe + jedno dijete starije od 7 godina a mladje od 12, FIRST MINUTE cijena do 15. oktobra je 680€. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem za dijete ili u jednosobnom apartmanu sa dva kreveta i jednim pomoćnim ležajem – zavisno od raspoloživosti. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + jedno dijete do 7 godina cijena je 470€. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 50€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + jedno dijete starije od 7 a mladje od 12 godina FIRST MINUTE cijena je 490€. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 50€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + dvoje djece mladje od 7 godina cijena je 510€. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.
 
 • Za jednu odraslu osobu + dvoje djece gdje je jedno staro do 7 a drugo do 12 godina ili gdje su i jedno i drugo djete starije od 7 a mladje od 12 godina cijena je do je 530 €. Smještaj je u dvokrevetnoj sobi. Ako idete sopstvenim prevozom aranžman je niži za 75€.