Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Putovanje u egzotični Dubai za Državne praznike

Putovanje u egzotični Dubai za Državne praznike

599€ po osobi

Sa turističkom agencijom Guliver iz Podgorice, uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

NASTAVLJAMO USPJEŠNU TRADICIJU ORGANIZOVANJA GRUPNIH ARANŽMANA ZA DUBAI! 

EGZOTIČNI DUBAI & ABU DABI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 

 • CIJENA ARANŽMANA: 599,00€ + 99,00€ AVIO TAKSE 
 • TERMIN PUTOVANJA: 8 DANA / 15.05 – 22.05.2024.
 • HOTEL 4* SA DORUČKOM, LOKALNI VODIČ, TRANSFERI, OBILASCI PO PROGRAMU 


U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz Tirana – Abu Dabi – Tirana
 • Jedan komad ručnog prtljaga do 10kg – 55x40x20cm
 • Jedan komad ručnog prtljaga (ranac) – 40x30x20cm
 • Transfer od Podgorice do aerodroma u Tirani i obratno;
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obratno;
 • 7 noćenja sa doručkom u hotelu Signature Tecom sa 4* ili njemu sličnom
 • Rani check in;
 • Poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na našem jeziku;
 • Pratilac grupe iz agencije.


U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje;
 • Avio takse u iznosu od 99,00 EUR (plaćaju se u agenciji);
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno je prijaviti se do 15 dana prije polaska);
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD odnosno 5 EUR) – po sobi po noći;
 • Dodatni čekirani prtljag


FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

 • Departure Time
  15.05.2024.
 • Return Time
  22.05.2024.
 • Included
  Putovanje u egzotični Dubai za Državne praznike
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / SRIJEDA - 15.05.2024. / PODGORICA - TIRANA - ABU DABI - DUBAI
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u 12:00h. Transfer do aerodroma u Tirani. Polijetanje za Abu Dabi 18:30h. Slijetanje u Abu Dabi je u 01:40h. Nakon pasoške kontrole slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
2
2. DAN / ČETVRTAK - 16.05.2024. / DUBAI - GRADSKA TURA
Doručak. Nakon doručka odlazak na višečasovno razgledanje grada u pratnji vodiča tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo ), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu - najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3
3. DAN / PETAK - 17.05.2024. / ABU DHABI /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Dubaiju ili fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel.
4
4. DAN / SUBOTA - 18.05.2024. / DUBAI / GLOBAL VILLAGE /
Doručak. Slobodno prijepodne za individualne aktivnosti. Poslijepodne odlazak na fakultativni izlet Global village, svijet u malom, koji predstavlja 75 zemalja u 32 paviljona i kojeg godišnje posjeti oko 5 miliona turista. Imate mogućnost posjete svim paviljonima kao i uživanje u atraktivnim vožnjama kroz park. Park je bogat i raznovrsnom kulinarkom ponudom. Slobodno vrijeme. Nakon toga povratak u hotel. Noćenje.
5
5. DAN / NEDELJA - 19.05.2024. / DUBAI - JEEP SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h) odlazak na fakultativni izlet DŽIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu.  Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 5 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Noćenje.
6
6. DAN / PONEDELJAK - 20.05.2024. / DUBAI / SLOBODAN DAN - KRSTARENJE
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima fakultativni odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru. Noćenje.
7
7. DAN / UTORAK - 21.05.2024. / DUBAI - BURŽ KALIFA - DUBAI MALL /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativna posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi. Nakon toga predlažemo šoping u jednom od najvećih šoping centara nasvijetu Dubai mall-u gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba... Slobodno vrijeme. Popodne predlažemo da provedete dan u potpunoj relaksaciji na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih barova koji se nalaze u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity).  Noćenje.
8
8. DAN / SRIJEDA - 22.05.2024. / DUBAI - TIRANA - PODGORICA
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Abu Dabiju. Let iz Abu Dabija za Tiranu je u 14:05h. Slijetanje na aerodrom u Tirani je u 17:55h. Transfer do Podgorice. Kraj programa.

Lokacija

 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA