Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Putovanje u Pariz avionom / Jesen 2023

Putovanje u Pariz avionom / Jesen 2023

499€ po osobi

Grad svjetlosti, mode, kulture, romantike, provoda i odlične kuhinje nije samo francuska, nego i istinska kosmopolitska prijestonica! Već decenijama očarava posjetioce svojim znamenitostima, ali ni dalje ne gubi na popularnosti te ga milioni turista svake godine čine jednim od najposjećenijih svjetskih odredišta. Putovanje u Pariz poseban je doživljaj: Široke avenije i gorostasni Ajfelov toranj, Katedrala Notr Dam i prostrani gradski trgovi, ulični slikari, izvrsna vina, najbolje svjetske parfimerije…

PARIZ – AVIO – SIGURAN POLAZAK!

TERMIN PUTOVANJA: 5 DANA / 08.11 – 12.11.2023.

CIJENA ARANŽMANA: 499,00 EUR / ZA PRIJAVE DO 05. OKTOBRA ILI POPUNJAVANJA PROMOTIVNIH MJESTA

(AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTEL + TRANSFERI + VODIČ)

U cijenu je uračunato:

 • Avio prevoz na relaciji Tirana – Pariz – Tirana,
 • Transferi od aerodroma do hotela i obratno,
 • Troškovi aerodromskih taksi,
 • 1 komad ručnog prtljaga 40cm x 30cm x 20 cm (Ranac),
 • 1 komad ručnog prtljaga 55cm x 40cm x 23 cm
 • Usluga 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*,
 • Usluga pratioca / vodiča za obilaske po programu,
 • Usluga najma autobusa za razglede po programu,
 • Organizacioni troškovi.

U cijenu nije uračunato:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (10,00€);
 • Veći – čekirani prtljag (može se doplatiti u agenciji do 5 dana pred polazak)
 • Fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju,
 • Lokalna turistička taksa – plaća se na recepciji hotela.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 20 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.

* Napomena: Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 120 € za svo vrijeme boravka

 • Departure Time
  08.11.2023.
 • Return Time
  12.11.2023.
 • Included
  Putovanje u Pariz avionom / Jesen 2023
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / 08.11.2023 - SRIJEDA / PODGORICA - TIRANA - PARIZ /
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu i  transfer do aerodroma u Tirani. Slijedi prijava na let. Let je predviđen u 17:00 h. Dolazak u Pariz u 20:00h. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole… Nakon obilaska odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.
2
2. DAN / 09.11.2023 - ČETVRTAK / LUVR - KRSTARENJE SENOM /
Doručak. Nakon doručka odlazak na fakultativnu posjetu kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. vijeka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Odlike pravog raskošnog dvorca ukrašenog umetničkim djelima dobio je tokom vladavine Fransoa i u prvoj polovini 16. veka. Poslije Francuske Revolucije pretvoren je u muzej (1793). Danas, 220 godina posle ustanovljenja, ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svijetu sa kolekcijom od oko 300.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije vidio u cjelosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. vijeka, koje svakodnevno obiđe preko 20.000 posjetilaca. Tokom posjete Luvru vidjeće se: temelji prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-djela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, zatim galerija “Mediči” sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza” i galerija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. vijeka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno vrijeme.  Naveče mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje rijekom Senom (odlazak i povratak metrom) gdje se pred Vama smjenjuju najljepši mostovi Pariza. Povratak u hotel. Noćenje. 
3
3. DAN / 10.11.2023 - PETAK / DIZNILEND /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Diznilenda – najvećeg, najpoznatijeg i najposjećenijeg zabavnog parka u Evropi a ujedno je i najveće turističke atrakcije Francuske. Nalazi se na 35 kilometara od centra Pariza. Brojne atrakcije za sve uzraste ispuniće sva očekivanja, za najmladje: Alisa u zemlji čuda, zamak uspavane ljepotice, Petar Pan… a za najhrabrije: kuća straha, Indijana Jones, Space Mountain, putovanje na mjesec… Uživajte u čarobnom svijetu mašte. Povratak u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.
4
4. DAN / 11.11.2023 - SUBOTA / VERSAJ /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet “Versajski dvorac”. Ovaj ogromni dvorski kompleks okružen prostranim parkom – sa fasadom od 570 m i oko 1840 prostorija, najveći i najraskošniji u Evropi - izgrađen je i dograđivan po nalogu i željama Luja XIV ( 1643 – 1715) sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. “Kralj sunce” koji je, od svoje pete godine, formalno bio na prestolu 72 godine a faktički upravljao Francuskom pet i po decenija, okupljao je u Versaju vrhunske umjetnike svoga vremena koji su kontinuirano radili na proširenju i uljepšavanju dvorca i vrtova. Versajski dvorac je pretvoren u Francuski istorijski muzej (1837) i proglašen dijelom svjetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u Pariz. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.  Noćenje.
5
5. DAN / 12.11.2023 - NEDELJA / PARIZ – TIRANA - PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualno razgledanje ili fakultativna posjeta najstarijim djelovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gdje se još uvek može osjetiti duh viševjekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza, gdje su živjeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX vijeka. Potom obilzak najljepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Povratak u hotel. Transfer do aerodroma. Let za Tiranu je u 20:35h. Dolazak u Tiranu u 23:10h. Transfer do Podgorice. Kraj putovanja.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja. Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu. Jednokrevetne sobe se rade na upit.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA