Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Njeguši – Lovćen – Kotor / IZLET

Njeguši – Lovćen – Kotor / IZLET

15€ po osobi

Jednodnevni izlet u Nacionalni park Lovćen i posjetu Kotoru, sa turističkom agencijom Guliver iz Podgorice je nezaobilazno putovanje za ljude koji žele da upoznaju tradiciju, kulturu, istoriju i spektakularne pejzaže Crne Gore. Ovo je kružna tura kroz urbane i ruralne predjele Crne Gore, zemlju velikih prirodnih i kulturnih kontrasta, u kojoj se prepliću istočna i zapadna kultura. Naš vodič će vam najbolje predstavitit srednjovjekovni grad Kotor, očaravajući Boko-kotorski zaliv, krševitu planinu Lovćen, selo Njeguši i staru prijestonicu Crne Gore – Cetinje.


NJEGUŠI – LOVĆEN – KOTOR

JEDNODNEVNI IZLET  

Cijena: 15,00 EUR

POLAZAK: NEDELJA 28. JUN 2020. 

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • Ulaznica u Nacionalni park Lovćen
 • Usluge vodiča/pratioca grupe i obilasci po programu putovanja
 • Lokalne turističke takse

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

 • Ulaznica* za Mauzolej na Lovćenu
 • Ulaznica* za Njegoševu rodnu kuću
 • Ručak u tradicionalnom restoranu

*Za studente i đake 50 % popusta na ulaznice

Organizator putovanja je turisticka agencija Guliver, koja posjeduje licencu ministarstva turizma broj 289. Minimum za realizaciju ovog putovanja je 40 putnika.

NEDELJA / 28.06.2020.
 • Included
  Njeguši – Lovćen – Kotor / IZLET
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
NEDELJA / 21.06.2020.
Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u Podgorici u jutarnjim satima. Polazak ka Nacionalnom parku Lovćen. Krivudavi put vodi ka selu Njeguši, takozvanoj smaragdnoj dolini skrivenoj duboko u krševiti teren Lovćena, kolijevku vladika i vladara iz dinastije Petrović. Ovo selo je takođe poznato po tipičnoj crnogorskoj nacionalnoj kuhinji. Dolazak u Njeguše i posjeta Njegoševe rodne kuće. Nakon toga slijedi polazak ka vrhu Lovćena i Mauzoleju Petra II Petrovića Njegoša. Slobodno vrijeme za obilazak. Nakon obilaska, izlet se nastavlja ka Kotoru, strmim padinama Lovćena odakle se pruža spektakularni pogled na Boko-kotorki zaliv, jedan od 25 najljepših zaliva na svijetu. Po dolasku u Kotor, kada kroz glavnu kapiju, Vrata od mora, zakoračite u Stari grad, stari sat će vam pokazati da ste stigli tačno na vrijeme da prošetate šarmantnim ulicama i trgovima ovog bogatog grada. Slijedi organizovano razgledanje grada sa vodičem, a potom i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme sastanak putnika za polazak ka Podgorici. Dolazak u Podgoricu u večernjim satima. Kraj programa.