Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Moskva – Nova Godina 2020.

Moskva – Nova Godina 2020.

499€ po osobi

Kosmopolitska Moskva, grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Moskva je 1918. godine postala glavni grad Ruske Federacije. Od 1922. do 1991. bila je glavni grad SSSR. Sada je prijestonica Rusije. Politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar, grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i veličanstvenim zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, fascinantni metro. Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene ljepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliće istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Izuzetan grad koji posetiocu daruje izuzetan doživljaj.

DOČEK NOVE GODINE 2020 – MOSKVA – AVIONSKI ARANŽMAN!

 • TERMIN PUTOVANJA: 6 DANA / 29.12.2019 – 03.01.2020.
 • CIJENA ARANŽMANA: 499,00 EUR / ZA PRIJAVE DO 05.DECEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA
 • AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTEL 4* + TRANSFERI + VODIČ

U CIJENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

 • Prevoz avionom na relaciji Tivat – Moskva – Tivat,
 • Transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom,
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama u Hotelu Holiday Inn Moscow – Tagansky 4*na bazi 5 noćenja sa doručkom (samoposluživanje),
 • Panoramsko razgledanje grada,
 • Usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja,
 • Ručni prtljag 8kg i čekirani prtljag 20kg.
 • Avio takse.

U CIJENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

 • Međunarodno putno osiguranje (10,00 EUR)
 • Fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju  – Prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši u agenciji mjesec dana prije putovanja:
  • Obilazak Moskovskog metroa
  • Kremlj (teritorija, 2 Saborne crkve, Patrijaršijska palata)
  • Panorama Borodinske bitke
  • Sergijev Posad (bivši Zagorsk)
  • Krstarenje rijekom Moskvom
  • Galerija ruske umjetnosti Tretjakovska

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 25 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 20 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom/firmom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika.

6 DANA / 29.12 - 03.01.2020.
 • Departure
  Tivat
 • Included
  Moskva – Nova Godina 2020.
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / NEDELJA 29.12.2019. / TIVAT - MOSKVA /
Okupljanje putnika na aerodromu Tivat u 06:30h kod šaltera Montenegro airlinesa. Let za Moskvu je u 08:30h. Dolazak u Moskvu je u 13:40h. Po dolasku u Moskvu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom uz pratnju vodiča na srpskom jeziku. Tokom panoramskog razgledanja vidjećete Crveni trg, najznamenitiju moskovsku ulicu -Tversku, Boljšoj teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Varabjovije brda (panoramski vidikovac sa neverovatno lijepim pogledom na Moskvu), reprezentativnu Mosfiljmovsku ulicu u kojoj se nalaze zdanja ambasada mnogih zemalja svijeta, uključujući i ambasadu Srbije (i ex Jugoslavije) te Mosfiljm (ruski Hollywood), po kome ova avenija nosi ime. Slijedi veličanstveni memorijalni kompleks na Poklonoj gori – Park pobjede, „Sedam sestara“ (sedam kula u „staljinističkom“ stilu koje definišu profilnu vizuru Moskve), sve to uz zabavnu i interesantnu priču našeg vodiča o istoriji i svakodnevnom životu ovog velegrada. Transfer do hotela. Smeštaj u odgovarajuće sobe. Slobodno vrijeme. Noćenje.
2
2. DAN / PONEDELJAK 30.12. / MOSKVA - KREMLJ - ORUŽANA PALATA /
Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni izlet: Kremlj, najstariji dio Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umjetničkoj ljepoti. Obilazak teritorije: Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona i Car topa, kao i posjeta Patrijaršijskoj palati. Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Mogućnost prisustvovanja “smjeni carske straže” u Kremlju i Oružanoj palati – obilazak carske riznice u kojoj se mogu vidjeti: krune, kočije, zlatno posuđe, presto i dr. Slobodno vrijeme. Odlazak na Metro turu u večernjim časovima (fakultativno). Obilazak čuvenog moskovskog metroa (nekoliko najinteresantnijih stanica u centru grada sa vodičem). Moskovski metro važi za najljepši na svijetu zahvaljujući monumentalnosti i dekoraciji njegovih stanica. Mnogi ga smatraju otvorenim muzejom. Povratak u hotel. Noćenje.
3
3. DAN / UTORAK 31.12.2019. / MOSKVA - MUZEJ KOSMONAUTIKE
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u posjetu Muzeju Kosmonautike. Muzej Kosmonautike, najznačajniji muzej istraživanja kosmosa, sa modelima svemirskih stanica i opremom kosmonauta... Uveče odlazak na centralne trgove Moskve (sa vodičem, metroom), na kojima se uz veličanstven vatromet, dočekuje Nova godina. SREĆNA NOVA 2020. GODINA! Povratak u hotel. Noćenje.
4
4. DAN / SRIJEDA 01.01.2020. / MOSKVA - SERGIJEV POSAD - KRSTARENJE
Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni izlet: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umjetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred šume u XIV vijeku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vrijeme. Povratak u Moskvu. Fakultativni odlazak na vožnju brodom. Večernja Moskva sa rijeke – vožnja brodom, veličanstven pogled sa rijeke na noćnu Moskvu, jedan od najljepše osvijetljenih gradova na svijetu. Noćenje.
5
5. DAN / ČETVRTAK 02.01.2020. / MOSKVA
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Galerije ruske umjetnosti Tretjakovska. Tretjakovska, Tretjakovskaja ili galerija Tretjakov je jedna od dvije institucije koje reprezentuju rusku nacionalnu umjetnost sa akcentom na slikarstvo. Rival Tretjakovskoj galeriji je jedino Ruski muzej u Sankt Peterburgu. Čak iako mislite da niste ljubitelj slikarstva, to ćete postati zahvaljujući blagu i remek djelima galerije Tretjakov. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.
6
6. DAN / PETAK 03.01.2020 / MOSKVA - PODGORICA - TIVAT
Doručak. Transfer do aerodroma. Let iz Moskve po redu letenja u 23:40 h i dolazak u Podgoricu u 00:50h. Obezbijeđen transfer sa aerodroma Podgorica do Tivta. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA