Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Moskva – individualno putovanje

Moskva – individualno putovanje

po osobi

Moskva putovanje sa Guliver turističkom agencijom iz Podgorice će omogućiti da obiđete najljepši i najveći grad Rusije koji se nalazi na rijeci Moskvi, po kojoj nosi ime i obuhvata površinu od 1097 km². Moskva je pravo mjesto za sve one koji vole istoriju i moć, legende i mitove. U njoj možete osjetiti prošlost, doživjeti budućnost. Moskva je grad kontrasta i megalomanska metropola koji ne ostavlja turiste ravnodušnim. O Moskvi se prilikom posjete stiče jedinstven utisak kao da se razmeće svojom ljepotom, raskoši i bogatstvom. Gradom dominiraju grandiozna i mahom masivna zdanja koja joj daju utisak moći i autoriteta.

Odaberite željene datume putovanja, kontaktirajte nas i dostavićemo Vam ponudu u što kraćem roku.

 

CIJENA ARANŽMANA ZAVISI OD TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI MJESTA NA LETU I SMJEŠTAJU I PODLOŽNA JE PROMJENI DO MOMENTA UPLATE. 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Tivat – Moskva – Tivat
 • Ručni prtljag 36cm x 30cm x 27cm, maksimalne težine 5kg
 • Smještaj u hotelu sa 3*/4*
 • Pisani vodič
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje – može obezbijediti agencija
 • Čekirani prtljag*
 • Obrok i piće na letu – moguće uz doplatu tokom leta

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu na upit
 • Čekirani prtljag

*Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. Avio kompanija vrši sama nasumično raspored sjedenja i ukoliko želite da sjedite zajedno sa saputnicima potrebno je izvršiti doplatu u agenciji.

 • Included
  Moskva – individualno putovanje
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / TIVAT - MOSKVA
Dolazak na aerodrom u Tivtu dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje na let. Po slijetanju na aerodrom Vnukovo slijedi individualan transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Moskva je prijestonica carske i moderne Rusije, veliki naučni, kulturni, politčki , privredni i turistički centar. Važi za jedan od najnaseljeniji gradova u Evropi. Kao riznica kulture koja čuva blago i drevno nasleđe u veličanstvenim zdanjima čuvenog Kremlja i pod zlatnim i šarenim kupolama za nju karakterističnih pravoslavnih svetinja je mjesto koje se treba vidjeti i doživjeti. Povratak u hotel. Noćenje.
2
2 - 3 - 4 DAN / MOSKVA
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Neizostavno je posjetiti: Kremlj - istinsko srce Moskve, čiji bukvalni prevod znači tvrđava a upravo i važi za jedno od najvećih utvrđenja u svijetu i nalazi se pod zaštitom UNESCO-a. Danas je to rezidencija predsjednika Rusije a nekada se u Kremlju nalazila carska rezidencija; Sa zapadne strane Kremlja se nalazi najveći pravoslavni hram na svijetu - Hram Hrista Spasitelja koji je u čast pobjede nad Napoleonom izgrađen 1883. godine od strane najvećih umjetnika tog vremena; Jedan od najpoznatijih trgova na svijetu, nalazi se sa istočne strane Kremlja - Crveni trgOvaj prostor je centralno sastajalište Moskovljana i posjetioca ovog čarobnog grada i takođe je pod UNESCO zaštitom. Na Crvenom Trgu se nalaze dvije najznačajnije ruske građevine – Hram Svetog Vasilija Blaženog i Lenjinov mauzolej, ali i spomenik generalu Žukovu, Kazanska katedrala i Državni istorijski muzej. Ostale zanimljivosti, atrakcije, mjesta koja bi morali posjetiti poput Boljšoj teatra i moskovskog metroa, kao i korisne savjete za ovo putovanje, možete pronaći u našem pisanom vodiču. Povratak u hotel. Noćenje.
3
4 - 5- 6. DAN / MOSKVA - TIVAT
Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom Vnukovo. Prijava na let i polazak aviona za Tivat. (Kraj usluga)
 • Cijena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mjesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po cijeni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Ponuda smještaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mjesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, sa licencom Ministarstva turizma i održivog razvoja 289
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Provjeriti 2 dana pruje putovanja tačno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
 • Maloljetni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati ovjerenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji posjeduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbijede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije datuma polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smještaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smještajni objekat. Kako se let realizije na low cost avio kompaniji refundacija tarife i taksi nije moguća. U slučaju smeštajnog objekta primenjivaće se penali koje propiše sam smještajni objekat. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promo tarifa avio karata kod avio kompanije i low cost kompanija, primjenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi, te ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK. Takođe, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smještaja kroz rezervacione hotelske sisteme koji uslovljavaju nemogućnost promjene i refundacije. Eventualni prigovori moraju se uputiti hotelu na licu mjesta, pismenim putem. Prigovori upućeni nakon odjave iz hotela, neće biti uzeti u razmatranje. Prijem pisanih reklamacija na adresu Hercegovačka 10 i na mail info@guliver.me. Rok za ulaganje reklamacija je 7 dana od završetka putovanja, a rok za rešavanje o reklamaciji je 7 dana od njenog prijema. U hitnim slucajevima, putnik moze kontaktirati Organizatora na telefon 020/220-440.