Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Minhen – individualno putovanje

Minhen – individualno putovanje

155€ po osobi

Minhen individualno putovanje sa Guliver turističkom agencijom iz Podgorice vodi u kulturni i ekonomski centar Bavarske, jedan je od najlepših gradova Njemačke. Danas je domaćin Oktobarfesta, najpoznatijeg festivala piva. Za Minhen se može reći da je preijstonica životnog stila jer ne morate biti ni lijepi ni bogati da biste se osjećali kao kod kuće. Čuvena zvona dio su istorije Minhena kao i pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe koji i predstavljaju simbol grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt, praznik je za čula. Stanovnici Minhena su ponosni na svoje muzeje od kojih se izdvaja Njemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svijetu, dok je Allianz arena jedan od najljepših stadiona na svijetu…  Posebna je čar ovaj grad doživjeti tokom božićnih i novogodišnjih praznika. Minhen je lijep i prijatan grad, koji nudi svakome ponešto zato budite i vi jedni od onih koji će doživjeti ovaj grad na najbolji mogući način!

Odaberite željene datume putovanja, kontaktirajte nas i dostavićemo Vam ponudu u što kraćem roku.

 

FEBRUAR: već od 175€!

MART: već od 155€!

APRIL: već od 189€!

MAJ: već od 229€!

 

CIJENA ARANŽMANA ZAVISI OD TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI MJESTA NA LETU I SMJEŠTAJU I PODLOŽNA JE PROMJENI DO MOMENTA UPLATE. 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Podgorica – Mimmingen (Minhen zapad) – Podgorica
 • Mali ručni prtljag veličine do 40cm x 30cm x 20cm
 • Smještaj u hotelu sa 3*/4*
 • Pisani vodič i mapu grada
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom (može obezbijediti agencija)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija)
 • Dodatni ručni ili čekirani prtljag, rezervaciju sjedišta (doplaćuje se u agenciji)
 • Obrok i piće na letu

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu na upit
 • Čekirani prtljag

*** Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. U cijenu avio karte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta. Avio kompanija vrši sama nasumično raspored sjedenja i ukoliko želite da sjedite zajedno sa saputnicima potrebno je izvršiti doplatu u agenciji.

 • Included
  Minhen – individualno putovanje
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PODGORICA - MEMMINGEN - MINHEN
Dolazak na aerodrom “Golubovci” dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje na let. Po slijetanju na aerodrom Memmingen, koji se nalazi zapadno od Minhena, slijedi individualan transfer do hotela. Agencija može obezbijediti povratni autobuski transfer na relaciji aerodrom Memmingen - centralna željeznička stanica. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor, nakon kojeg slijedi prvo upoznavanje sa gradom. Noćenje.
2
2 / 3 / 4 DAN / MINHEN
Doručak. Predlažemo obilazak atrakcija Minhena: dvorac Nymphenburg (kraljevska palata, ljetnja rezidencija dinastije Vitelsbah), Muzej kočija, Muzej porcelana i parka; palata Maksimilianum; Nacionalna opera i pozorište; galerija nove i stare Pinakoteke; centar grada sa trgom Djevice Marije Marienplatz; trg i istoimena pijaca Viktualienmarkt; Frauenkirhe – Ženska crkva, zaštitni znak Minhena sa svoja dva zvonika visine 99 m; Engleski park, jedan od najvećih svoje vrstu na cijelom svijetu (5 x 1 km); Bavarski Parlament; Olimpijski park i Olimpijski stadion sa tornjem, „Allianz Arena“ (mogućnost posjete stadionu) a u blizini je i BMW muzej. Takođe i u okolini Minhena se nalaze vrijedne lokacije koje možete posjetiti: Salzburg – grad Volfganga Amadeusa Mocarta; Dahau - jedan od koncentracionih logora iz II sv. rata; Nirnberg - prelijep grad koji je svjedok burnne istorije Njemačke još od srednjeg vijeka. Nezaobilazna je i posjeta veličanstvenim dvorcima Neuschwanstein, Nymphenburg ili Linderhof.  
3
4 / 5 DAN MINHEN - MEMMINGEN - PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom Memmingen. Prijava na let i granične formalnosti. Polazak aviona za Podgoricu. (Kraj usluga)