Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Mediteran Hotel & Resort 4* – Budva

Mediteran Hotel & Resort 4* – Budva

po osobi

HOTEL MEDITERAN – MJESTO ZA NAJLJEPŠE USPOMENE – Tamo gdje gorostasne planine ljubomorno čuvaju blistavo plavetnilo najljepšeg mora, tamo gdje je priroda još uvijek u saglasju sa ljudima, tamo gdje su ljudi još uvijek topli i vedri kao ljetnji dani, tamo gdje se uživa svim čulima, tamo ćete pronaći mjesto na koje ćete se vraćati sa osmijehom – hotel Mediteran. Nećete smisliti ni ljepše ni prikladnije ime od ovoga, jer zavodljiv mediteranski duh prožima svaki kutak ovog fantastičnog, nedavno djelimično renoviranog turističkog kompleksa.

Bilo da maštate o savršenom porodičnom odmoru, destinaciji za nezaboravno putovanje u dvoje, bajkovitom vjenčanju na prelijepoj pješčanoj plaži ili korporativnom događaju koji će se prepričavati, budite uvjereni da ste pronašli idealno mjesto koje može da zadovolji sve vaše potrebe. Mlad i maksimalno profesionalan tim učiniće sve da uživate u svakom provedenom trenutku i da sa radošću pamtite trenutke provedene u hotelu Mediteran 4*.

 

U cijenu je uključeno sledeće:

– Smještaj u standard dvokrevetnoj sobi sa dodatnim ležajem (fotelja na razvlačenje 80x200cm), jedno dijete nema sopstveni ležaj.
– Doručak i večera u glavnom hotelskom restoranu
– Korišćenje Wellness&Spa centra sa unutrašnjim bazenom, saunama i pratećim sadržajem i spoljašnjeg bazena (u zavisnosti od vremenskih uslova)
– Korišćenje hotelske plaže sa ležaljkama i suncobranima (ukoliko vremenske prilike dozvole tokom maja i juna)
– Parking
– Mini klub za djecu (jul i avgust)
– Wi Fi

Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni i iznose EUR 1,50 po osobi i danu, EUR 1,00 po danu za djecu 12-18 god, odnosno EUR 0,50 po danu za djecu do 12 god.

NAPOMENE:

* Ponuda je validna za ograničeni broj soba.
* Hotel zadržava pravo ograničavanja nekih od navedenih usluga u zavisnosti od preventivnih mjera i
epidemiološke situacije.

 

 • Included
  Mediteran Hotel & Resort 4* – Budva
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča