Radno vrijeme: Pon-Pet 09-18h, Sub 10-14h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Manastir Morača – Đurđevića Tara – NP Durmitor / IZLET

Manastir Morača – Đurđevića Tara – NP Durmitor / IZLET

15€ po osobi

Turistička agencija Guliver iz Podgorice organizuje još jedan u seriji izleta “Upoznajmo Crnu Goru” i ovoga puta ćemo posjetiti Manastir Morača, most na Đurđevića Tari, kao i Nacionalni park Durmitor sa Žabljakom i Crnim jezerom.

MANASTIR MORAČA – MOST NA ĐURĐEVIĆA TARI – NP DURMITOR 

JEDNODNEVNI IZLET  

Cijena: 15,00 EUR

POLAZAK: NEDELJA 12. JUL 2020. 

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
 • Posjeta manastiru
 • Usluge vodiča/pratioca grupe za obilaske po programu
 • Lokalne turističke takse
 • Ulaznica za NP Durmitor

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

 • Ručak

Organizator putovanja je turisticka agencija Guliver, koja posjeduje licencu ministarstva turizma broj 289. Minimum za realizaciju ovog putovanja je 40 putnika.

 • Included
  Manastir Morača – Đurđevića Tara – NP Durmitor / IZLET
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
NEDELJA / 12.07.2020.
Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u Podgorici u jutarnjim satima. Put nas vodi iz Podgorice preko Bioča mjesta gdje počinje naš prvi kanjon Platije – odnosno kanjon rijeke Morače. Neposredno nakon izlaska iz kanjona nailazimo na manastir Moraču, jedan od najmonumentalnijih pravoslavnih srednjevjekovnih spomenika Crne Gore, koji je podignut na desnoj strani rijeke Morače u XIII vijeku. Dalje nastavljamo pored Kolašina i Mojkovca dolinom rijeke Tare prema mjestu Bistrica odakle počinje Nacionalni park „Durmitor“ u čijem se sastavu nalazi i most na Đurđevića Tari dug 365 a visok 168 metara. Rijeka Tara se nalazi u okviru Nacionalnog parka Durmitor. Nakon foto pauze odlazimo prema 16 km udaljenom mjestu Žabljak koji je dio najpoznatijeg crnogorskog zimskog turističkog centra Durmitora. Prošetaćemo do Crnog jezera, koje se sastoji dva jezera - Velikog i Malog, koji čine jedinstvenu hidrografsku cjelinu. Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Pauza za ručak. Nastavak putovanja ka Podgorici preko Šavnika i Nikšića. Dolazak u Podgoricu u večernjim satima. Kraj programa.

Lokacija