Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Lutraki – Atina – Peloponez / Ljeto 2022

Lutraki – Atina – Peloponez / Ljeto 2022

279€ po osobi

Kristalno čisto more, planina prekrivena borovinom i zelenilom koje doseže do same morske obale idealna je za odmor i uživanje. Za one koji vole more, mnogo je skrivenih plaža do kojih se moze doći brodom. Za one koji uživaju u planini, planinski lanac Geranie, pravi je za romantične šetnje. Lutraki je idealno mjesto odakle možete poći u obilazak najznačajnijih arheološkim znamenitostima Grčke, kao što su antički Korint, Delfi, Mikena, Epidaurus, Olimpia ili Akropolj u Atini. Tu su i antički hramovi i vizantijske crkve nedaleko od grada, Heraion na preijlepom jezeru Vouliagmeni i manastiri na Geraniji. Šta god da izaberete u Lutrakiju Vam nikada neće biti dosadno. Lutraki je grad pun živosti i odmor proveden ovdje je nezaboravan i izvanredan i za djecu i za odrasle. Lutraki, mjesto pod suncem, osjetite svim svojim čulima, danju i noću. Otvorite oči i udahnite duboko. Mnogo je toga što možete vidjeti, uraditi i u čemu možete uživati.

PROČITAJTE JOŠ DETALJA O LUTRAKIJU NA NAŠEM BLOGU – “LUTRAKI – GDJE GRCI TRAŽE MIR”

 

Hit ponuda – Lutraki & Atina & Peloponez – Ljeto 2022. 

(Prevoz, 7  Noćenja sa doručkom, Vodič )

Termin putovanja: 10 dana / 05.08 – 14.08.2022.

Cijena: 279.00 €  

 

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
 • Usluga sedam noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Lutrakiju
 • Usluga vodiča i pratioca grupe
 • Organizacioni toškovi

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Fakultativni izleti
 • Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service
 • Lokalana turistička taksa u Grčkoj (uvedena u Januaru 2018)

 

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.
10 DANA / 05.08 - 14.08.2022.
 • Departure Time
  05.08.2022.
 • Return Time
  14.08.2022.
 • Included
  Lutraki – Atina – Peloponez / Ljeto 2022
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PODGORICA /

Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima. Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora grupe, noćna vožnja do Grčke...

2
2. DAN / LUTRAKI /
Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Nakon toga kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.
3
3. DAN / PLAŽA VOULIAGMENI - HERIN HRAM i SVETIONIK /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do poluostrva Perachora, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do prelijepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.
4
4. DAN / PELOPONEZ ( EPIDAURUS, NAFPLION ) /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Epidaurusa (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava " Palamidi ", drevna tvrđava " Akronavplia", otomanska " Bourtzi "). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za ručak ili za odlazak na gradsku plažu.  Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Noćenje.
5
5. DAN / ATINA - AKROPOLJ - ŠOPING /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atinetrg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija... Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici "Ermou" (šoping i pješačkoj zoni).  Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
6
6. DAN / ATINA - GLIFADA /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe na Glifadu koja se smatra jednom od omiljenih plaža atinjana, u ujedno i najbogatijoj atinskoj opštini. Ovo je mjesto koje i danju i noću vrvi od živosti. Slobodno vrijeme za kupanje u beach baru "Bolivar". Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
7
7. DAN / SLOBODAN DAN - ATINA NOĆU /
Doručak. Slobodan prijepodne za individualne aktivnosti, odmor i kupanje na gradskoj plaži u Lutrakiju. Oko 17:00h fakultativni odlazak do Atine. Po dolasku noćnja šetnja i slobdno vrijeme za individualne aktivnosti. Odlazak u neku od taverni sa konzumacijom vina i grčke hrane. Povratak u Lutraki u ranim jutarnjim satima. Noćenje.
8
8. DAN / PLAŽA - VINARIJA /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i jedne od najljepših plaža... Prelijepa plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.
9
9. DAN / LUTRAKI - PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.
10
10. DAN / PODGORICA /
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

Lokacija

 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.