Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Fenomenalna Lefkada za Državni praznik

Fenomenalna Lefkada za Državni praznik

149€ po osobi

Posjetite predivnu Grčku tokom državnih praznika i uživajte Lefkadi – jednom od najljepših ostrva Grčke! Rezervišite svoje mjesto na vrijeme, po specijalnim promo cijenama! Ostrvo Vas svojim prirodnim ljepotama, predivnim plažama, bisernom bojom mora i bujnom vegetacijom ostavlja bez daha a veliki broj taverni, barova, restorana, kafića … učiniće Vaš boravak još prijatnijim. Najpoznatije i najljepše plaže na ostrvu Porto Katsiki, Egremni, Milos, Katsima … svojom ljepotom i bijelim pijeskom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

LEFKADA – KEFALONIJA – ITAKA – DRŽAVNI PRAZNIK

 • CIJENA ARANŽMANA: 149,00 € / ZA PRIJAVE DO 1. APRILA ILI POPUNJAVANJA  MJESTA
 • TERMIN PUTOVANJA: 5 DANA / 18.05 – 22.05.2019.
 • PREVOZ, SMJEŠTAJ, VODIČ

U CIJENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
 • Tri noćenja u apartmanima sa 3*;
 • Razgledanje prema programu;
 • Usluga vodiča za obilaske po programu;
 • Organizacioni i ostali troškovi.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Fakultativni izleti, ulaznice za muzeje;
 • Individualni troškovi putnika;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 5,00€);
 • Boravišna taksa (1,50 eur po sobi po noćenj)

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit.
5 DANA / 18.05 – 22.05.2019.
 • Included
  Fenomenalna Lefkada za Državni praznik
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / 18.05.2019. SUBOTA / PODGORICA - LEFKADA
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u Podgorici u večernjim časovima i polazak za Grčku. Vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe...
2
2. DAN / 19.05.2019. NEDELJA / LEFKADA
Dolazak na Lefkadu i smještaj u apartmane nakon 14:00h. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor. Poslijepodnevni odlazak do centra grada. Obilazak grada uz laganu šetnju. Njegova arhitektura najviše oslikava uticaj Vizantije koji se ogleda u sakralnim građevinama i utvrđenjima, dok su male dvospratne kuće i uske uličice karakteristične za ovo ostrvo. Građen je kao plansko, venecijansko, srednjovjekovno naselje, sa središnjim Trgom svetog Spiridona. Zemljotres je 1948. godine prilično oštetio zgrade, nakon čega je južno od nekadašnjeg istorijskog dijela grada izgrađen novi dio, tj. Neapolis. Noćenje.
3
3. DAN / 20.05.2019 PONEDELJAK / LEFKADA - KEFALONIJA - ITAKA /
Fakultativno krstarenje do Kefalonije i Itake. Ukrcavamo se na brod i spremni smo da zaplovimo u prelijepe vode Jonskog mora. Nakon što prođemo brojne plaže, ribarska sela, svetionike koji oduzimaju dah, pravimo pauzu za morske čarolije na čuvenoj plaži zaliva Porto Kaciki. Putovanje nastavljamo posjetom selu Fiskardo na Kefaloniji. Ovo je najveće i najočuvanije ribarsko selo u jonskom arhipelagu koje je preživjelo razorni zemljotres 1953. godine. Imaćemo sasvim dovoljno vremena za odmor, kupovinu suvenira i osveženje u nekom od kafića... Na sledećem odredištu – ostrvo Itaka možemo uživati u plaži ili posjeti divnom muzeju koji se ovdje nalazi. Za ovo ostrvo se vjeruje da je rodno mjesto opjevanog junaka Odiseja. U povratku posećujemo misteriozne Papanikolis pećine u koje ćemo ući direktno našim brodom i stati tačno na lokaciju gde su vojne podmornice znale da se kriju tokom 2. sv. rata. Povratak u apartmane. Noćenje.
4
4. DAN / 21.05.2019. UTORAK / LEFKADA
Doručak. Slobodno vrijeme ili odlazak do plaže Katizma. Ovo je jedna od najljepših plaža na Lefkadi. Nalazi se na 14 kilometara južno od glavnog grada na zapadnoj obali, pored gradića Agios Nikitas. Dugačka plaža sa pijeskom i sitnim šljunkom daje prelijepu tirkiznu boju vode. Taverne i barovi nalaze se iznad plaže, kao i besplatni tuševi koji su rijetki na plažama na ostrvu. Iznad plaže nalaze se i prodavnice, a od taverni izdvajamo tavernu Colpa sa prelijepim bazenom. Povratak u hotel. Noćenje.
5
5. DAN / 22.05.2019. SRIJEDA / LEFKADA - PODGORICA
Napuštanje smještaja oko 09:00h i polazak ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Lokacija