Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Istanbul – individualno putovanje

Istanbul – individualno putovanje

199€ po osobi

Istanbul individualno putovanje posredstvom Guliver turističke agencije iz Podgorice, vodi vas jedini grad koji se prostire na 2 kontinenta!  Smješten na Bosforskom moreuzu, nekadašnja je prijestonica tri velika carstva – Rimskog (330-395), Vizantijskog (395-1453) i Otomanskog (1453-1923). Vječni grad – Novi Rim, Konstantinopolj i Carigrad na kulturnoj baštini staroj preko 2000 godina pruža vam sjajnu priliku da upoznate nevjerovatna dostignuća najvećih civilizacija: helenske, rimske, vizantijsko-hrišćanske i otomanske. Ne propustite da posjetite Aja Sofiju, Plavu džamiju, Kapali čaršiju, palate Topkapi i Dolme Bakče, hipodrom, Cisternu, Egipatski obelisk. Zaplovite Bosforom do Prinčevskih ostrva.

Odaberite željene datume putovanja, kontaktirajte nas i dostavićemo Vam ponudu u što kraćem roku.

 

KOD INDIVIDUALNIH ARANŽMANA, VI BIRATE DATUME BORAVKA I BROJ NOĆENJA!

5 DANA/ 4 NOĆENJA:
IZ TIRANE OD 235,00 € po osobi
IZ PODGORICE OD 265,00 € po osobi

CIJENA ARANŽMANA ZAVISI OD TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI MJESTA NA LETU I SMJEŠTAJU I PODLOŽNA JE PROMJENI DO MOMENTA UPLATE.

 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Podgorica/Tirana – Istanbul – Tirana/Podgorica
 • Ručni prtljag 50cm x 40cm x 20cm do 8kg, čekirani prtljag do 30kg (iz Tirane 50kg)
 • Smještaj u hotelu sa 3*/4*
 • Pisani vodič
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualan transfer
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija i sa COVID pokrićem)

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu na upit

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 6 mjeseci od završetka putovanja;
 • Od 01/06/21 je promjenjena regulativa za ulazak u Tursku. Putnici mogu osim negativnog PCR testa ne starijeg od 72 sata, da uđu u zemlju i na osnovu negativnog rapid antigen testa ne starijeg od 48 sati ili sa dokazom o vakcinaciji (da je od druge doze vakcine proslo minimum 14 dana).
 • Included
  Istanbul – individualno putovanje
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
PRVI DAN / PODGORICA/TIRANA - ISTANBUL
Dolazak na aerodrom Golubovci u Podgorici ili Majka Tereza u Tirani i prijava na let. Polazak za Istanbul. Po slijetanju na Novi Istanbul aerodrom,  slijedi individualan transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme i prvo upoznavanje sa gradom. Noćenje.
2
ISTANBUL
Doručak. U pisanom vodiču dobićete sve informacije vezano za obilaske, a ovdje ćemo navesti glavne atrakcije: Vatan ulica, Aksaraj, Valensov akvadukt, Eminonu, Galata most, Karakoj, Kabataš, Dolmabahče palata, glavni trg Taksim, dio grada Bejolu sa čuvenim hotelom Pera Palas, Sultan Ahmet trg, Plava džamija, Aja Sofija, Hipodrom (Konstantinov stub, Zmijski stub, Teodosijev stub), Topkapi dvorac, Dolmabahče palata. Takođe predlažemo i krstarenje Bosforom sa obilaskom Vaseljenske Patrijaršije.
3
POSLEDNJI DAN / ISTANBUL - TIRANA/PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela i transfer ka aerodromu. Prijava na let i polazak aviona za Tiranu/Podgoricu. Slijetanje na aerodrom. Kraj programa.

Lokacija

 • Cijena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mjesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po cijeni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Ponuda smještaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mjesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, sa licencom Ministarstva turizma i održivog razvoja 289
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Provjeriti 2 dana pruje putovanja tačno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
 • Maloljetni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati ovjerenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji posjeduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbijede potrebne uslove i isprave.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smještaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smještajni objekat. Kako se let realizije na low cost avio kompaniji refundacija tarife i taksi nije moguća. U slučaju smeštajnog objekta primenjivaće se penali koje propiše sam smještajni objekat. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promo tarifa avio karata kod avio kompanije i low cost kompanija, primjenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi, te ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK. Takođe, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smještaja kroz rezervacione hotelske sisteme koji uslovljavaju nemogućnost promjene i refundacije. Eventualni prigovori moraju se uputiti hotelu na licu mjesta, pismenim putem. Prigovori upućeni nakon odjave iz hotela, neće biti uzeti u razmatranje. Prijem pisanih reklamacija na adresu Hercegovačka 10 i na mail info@guliver.me. Rok za ulaganje reklamacija je 7 dana od završetka putovanja, a rok za rešavanje o reklamaciji je 7 dana od njenog prijema. U hitnim slucajevima, putnik moze kontaktirati Organizatora na telefon 020/220-440 i 068/220-440.