Radno vrijeme: Pon-Pet 09-18h, Sub 10-14h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Evia ljeto 2019 / Grčka – Egejsko more / SIGURAN POLAZAK

Evia ljeto 2019 / Grčka – Egejsko more / SIGURAN POLAZAK

229€ po osobi

Ostrvo Evia – Evia je najveće ostrvo Egejskog mora i drugo po veličini ostrvo u Grčkoj.  Bogato je arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Duge pješčano – šljunkovite plaže, miris mora, čista prozirna voda, borove šume, maslinjaci, plantaže smokvi i pistaća čine ovo ostrvo jedinstvenim i idealnim za odmor svih starosnih dobi. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vrijeme dospiju u žagor antičke prestonice. Osim prelijepih plaža, Evia se ponosi i termalnim izvorima. Jedna od najpoznatijih grčkih banja je Edipsos, gdje je voda temparature od 30 do 70 stepeni i izvire iz kamena na obali mora. Prirodni bazenčići sa toplom vodom i prelijepi vodopadi sa stijena u plićaku, prava su meka za starije Grke.

Grad Halkida je najveci i najznačajniji grad ostrva Evia u kome živi više od 8.000 stanovnika. Jedan je od važnijih gradova Grčke sjeverno od Atine, a ujedno spada među 5 najvećih gradova na grčkim ostrvima.

 

EVIA – NAJVEĆE OSTRVO EGEJA – HIT LJETOVANJE!

ČETVRTU GODINU ZA REDOM VODIMO VAS NA OVO PRELIJEPO OSTRVO!

HALKIDA – ATINA – GLIFADA – “GRČKI SEJŠELI” 

(PREVOZ, SMJEŠTAJ SA DORUČKOM U HOTELU „PALIRIA“ 3* U CENTRU HALKIDE, VODIČ )

TERMIN PUTOVANJA: 02.08 – 10.08.2019.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA: 229,00 € / ZA PRIJAVE DO 15. JUNA ILI POPUNJAVANJA  PROMO MJESTA

 

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

• Prevoz autobusima visoke turističke klase

• 6 noćenja sa doručkom u hotelu Paliria 3* (u  centru grada Halkida)

• Usluge vodiča grupe tokom cijelog boravka

• Organizacioni troškovi

 

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

• Međunarodno putno osiguranje (može obezbijediti agencija)

• Fakultativnih izleti i ulaznice

• Loklana taksa u Grčkoj (uvedena u Januaru 2018)

 

 

 • Cijena aranžmana obuhvata
  Evia ljeto 2019 / Grčka – Egejsko more / SIGURAN POLAZAK
 • Cijena aranžmana ne obuhvata
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PETAK 02.08.2019 / PODGORICA - EVIA

Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u Podgorici u popodnevnim časovima. Vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

2
2. DAN / SUBOTA 03.08.2019 / EVIA

Dolazak u Halkidu u podnevnim časovima. Smještaj u hotel. (očekivani ulazak u hotel je oko 14:00 h). Nakon odmora odlazak na plažu. U večernjim časovima odlazak na prvo upoznavanje sa mjestom našeg boravka - Halkidom. Noćenje.

3
3. DAN / NEDELJA 04.08.2019 / PLAŽA MESOCHORIA LIMNIONA /

Doručak. Slobodan dan ili odlazak do južnih plaža na ostrvu. Danas obilazimo jednu od najljepših plaža na ostrvu Mesochoria Limniona Beach. Nalazi se na jugoistoku ostrva, od Halkide udaljena 60 km. Poslepodnevni povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4
4. DAN / PONEDELJAK 05.08.2019 / EDIPSOS - PLAŽA AGIOS NIKOLAOS /
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Edipsosa, banje sa termomineralnim izvorima. Putovanje preko živopisnih planinskih predjela. Obilazak Edipsosa u pratnji vodiča. Posjeta termonineralnim izvorima.  Odlazak na jednu od najljepših plaža na Eviji, Agios Nikolaos.  Slobodno vrijeme za kupanje na plaži i ručak. Povratak u Halkidu. Noćenje.
5
5. DAN / UTORAK 06.08.2019 / ATINA & AKROPOLJ /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do Atine, glavnog grada Grčke. Grad o kome je suvišno davati epitete vječnog grada, jer on to zaista i jeste. Panoramsko razgledanje grada: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma... Odlazak do Akropolja (ulaznica nije uključena, individualni obilazak). Nakon upoznavanja sa glavnim gradom Grčke, polazak na omiljenu plažu atinjana u mjestu Glifada 20 km udaljenu od Atine. Večernji povratak u Halkidu. Noćenje.

6
6. DAN / SRIJEDA 07.08.2019 / PLAŽA ALIKES /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak  na jednu od predivnih plaža u blizini gradića Drosia, plažu Alikes. Uživanje u predivnoj tirkizno-plavoj boji mora i mnogobrojnim plažnim barovima.  Večernji povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7
7. DAN / ČETVRTAK 08.08.2019 / "GRČKI SEJŠELI" - GRČKO VEČE /

Doručak. Slobodan dan ili fakultativna posjeta vulkanskim ostrvima poznatijim pod nazivom “Grčki Sejšeli” - arhipelaga Lihadonisia. Na izlet se kreće iz jedne od najpoznatijih banja Grčke - Kamene Vourle, odakle obilazimo brodićem idilične pejzaže prelijepog arhipelaga sačinjenog od 15 vulkanskih ostrva, kao i staru brodsku olupinu iz Drugog svjetskog rata. U toku krstarenja susrešćemo se sa porodicom foka, koje svake godine borave na ovom prostoru, ali nemojte se iznenaditi ako se susretnemo i sa nekoliko delfina, što se ovdje veoma često dešava. Prelijepi koralni grebeni iznad kojih ćemo ploviti vidljivi su golim okom kroz kristalno čistu vodu koja okružuje ostrva. Lihadonisia djeluje kao pravi dokaz da je Evia zaista raj na zemlji. U poslepodnevnim satima povratak u Halkidu. Priprema za fakultativni odlazak na Grčko veče. Odlazak na Grčko veče. Uživanje u predstavi folklora ovog mediteranskog naroda. Povratak u hotel. Noćenje.

8
8. DAN / PETAK 09.08.2019 / HALKIDA - PODGORICA /

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Grčke, Albanije sa usputnim pauzama radi odmora.

9
10. DAN / SUBOTA 10.08.2019 / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu ispred hotela “City” Kraj programa!

Lokacija

Euboea

 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Popusti za djecu: • djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju – plaćaju 50,00 € • od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.