Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Putovanje u egzotični Dubai za Prvi Maj

Putovanje u egzotični Dubai za Prvi Maj

649€ po osobi

Sa turističkom agencijom Guliver iz Podgorice, uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

NASTAVLJAMO USPJEŠNU TRADICIJU ORGANIZOVANJA GRUPNIH ARANŽMANA ZA DUBAI! 

EGZOTIČNI DUBAI & ABU DABI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 

 • CIJENA ARANŽMANA: 649,00€ + AVIO TAKSE 130,00€
 • TERMIN PUTOVANJA: 8 DANA / 26.04 – 03.05.2021.
 • HOTEL 4* SA DORUČKOM, LOKALNI VODIČ, TRANSFERI, OBILASCI PO PROGRAMU 


U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz Podgorica – Istanbul – Dubai – Istanbul – Podgorica sa dozvoljenih 8kg ručnog prtljaga i 30kg čekiranog prtljaga po osobi (Turkish Airlines);
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obratno;
 • 6 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4*;
 • Rani check in;
 • Poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na našem jeziku;
 • Pratilac grupe iz agencije.


U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa COVID pokrićem (obezbjeđuje agencija);
 • Avio takse u iznosu od 130,00 EUR (plaćaju se u agenciji);
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno je prijaviti se do 15 dana prije polaska);
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD odnosno 5 EUR) – po sobi po noći;


FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Za ovo putovanje potreban je negativan PCR test na COVID19 ne stariji od 72h;
 • U slučaju pozitivnog PCR testa putnik je dužan platiti samo realno učinjene troškove organizacije putovanja;
 • U slučaju da putnik tokom putovanja oboli od koronavirusa putnim zdravstvenim osiguranjem se pokrivaju troškovi karantinskog smještaja, liječenja i povratnog leta za novi datum, nakon ozdravljenja;
 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 6 mjeseci od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi, pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela. Ograničen je broj trokrevetnih soba i dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit. Jednokrevetne sobe se rade na upit.
 • Po trenutnim mjerama propisanim od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore, a važećim do 30.04.2021, crnogorski državljani i stranci, koji ulaze u Crnu Goru mogu da ulaze u Crnu Goru preko svih graničnih prelaza uz negativan rezultat PCR testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izdat od registrovane laboratorije i nije stariji od 72 časa, uz pozitivan rezultat serološkog testa – antitijela klase IgG, koji je izdat od registrovane laboratorije i nije stariji od 30 dana ili uz dokaz da su najmanje sedam dana prije ulaska u Crnu Goru vakcinisani sa drugom dozom vakcine protiv novog koronavirusa, koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove.
8 DANA / 26.04 - 03.05.2021.
 • Included
  Putovanje u egzotični Dubai za Prvi Maj
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PONEDELJAK- 26.04.2021. / PODGORICA - ISTANBUL - DUBAI
Sastanak grupe na aerodromu Golubovci kod šaltera za informacije u 18:30h. Polijetanje za Istanbul u 20:40h. Slijetanje u Istanbul u 23:30h. Nastavak putovanja...
2
2. DAN / UTORAK - 27.04.2021. / DUBAI - GRADSKA TURA
Polazak za Dubai u 00:40h i slijetanje u 05:50h. Nakon pasoške kontrole slijedi transfer do hotela. Rani smještaj u hotel. Nakon odmora, odlazak na višečasovno razgledanje grada u pratnji vodiča u podnevnim časovima tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo ), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu - najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3
3. DAN / SRIJEDA - 28.04.2021. / DUBAI - BURŽ KALIFA / AKVARIJUM I DELFINARIJUM/
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativna posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi. Nakon toga predlažemo šoping u jednom od najvećih šoping centara nasvijetu Dubai mall-u gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba... Slobodno vrijeme. Popodne predlažemo da provedete dan u potpunoj relaksaciji na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih barova koji se nalaze u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity).  Noćenje.
4
4. DAN / ČETVRTAK - 29.04.2021. / DUBAI / MIRACLE GARDEN - GLOBAL VILLIGE /
Doručak. Slobodno prijepodne za individualne aktivnosti. Poslijepodne odlazak na fakultativni izlet Miracle garden - Global villige.  Posjetite botanički raj Dubai Miracle Garden, koji se prostire na 72.000 kvadratnih metara zapanjujuće uređenog pejzaža. Otvorena 2013. godine kao pokušaj stvaranja bujne oaze usred pustinje, ova bašta je od tada postala jedna od najposećenijih atrakcija Dubaija, privlačeći milione posjetilaca godišnje. Dok ulazite u baštu, šetajte uz marljivo uređene tematske bašte, kao i staze, i divite se njenim skuplturama jedinstvenih struktura koje su nevjerovatno okićene živopisnim nizom cvijeća i biljaka. Ispunjena sa preko 100 miliona cvjetova cvijeća od oko 70% rijetkih, egzotičnih i autohtonih cvijetnih vrsta, vrt je takođe prepoznat u Ginisovoj knjizi rekorda po zadivljujućem cvetnom zidu, koji je najveći ove vrste na svijetu. Nakon toga odlazimo do Global villige-a, svijet u malom, koji predstavlja 75 zemalja u 32 paviljona i kojeg godišnje posjeti oko 5 miliona turista. Imate mogućnost posjete svim paviljonima kao i uživanje u atraktivnim vožnjama kroz park. Park je bogat i raznovrsnom kulinarkom ponudom. Slobodno vrijeme. Nakon toga povratak u hotel. Noćenje.
5
5. DAN / PETAK - 30.05.2021. / DUBAI - JEEP SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h) odlazak na fakultativni izlet DŽIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu.  Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 5 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Noćenje.
6
6. DAN / SUBOTA - 01.05.2020. / DUBAI / SLOBODAN DAN - LEGOLEND - KRSTARENJE
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima fakultativni odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru. Noćenje.
7
7.DAN / NEDELJA - 02.05.2021 / DUBAI - ABU DHABI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Dubaiju ili fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel.
8
8. DAN / PONEDELJAK - 03.05.2021 / DUBAI - ISTANBUL - PODGORICA
Rani doručak ili lunch paket. Slijedi napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Istanbul u 07:25h. Slijetanje na aerodrom u Istanbul 11:10. Nastavak leta za Podgoricu u 18:50h. Slijetanje u Podgoricu u 19:40h. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA