Radno vrijeme: Pon-Pet 09-18h, Sub 10-14h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Putovanje u egzotični Dubai za Prvi Maj

Putovanje u egzotični Dubai za Prvi Maj

569€ po osobi

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

NASTAVLJAMO USPJEŠNU TRADICIJU ORGANIZOVANJA GRUPNIH ARANŽMANA ZA DUBAI! 

EGZOTIČNI DUBAI & ABU DABI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE /  SIGURAN POLAZAK !!!

 • CIJENA ARANŽMANA: 569,00 EURA / ZA PRIJAVE DO 05. MARTA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA
 • TERMIN PUTOVANJA: 7 DANA / 27.04 – 03.05.2020.
 • HOTEL 4* SA DORUČKOM, LOKALNI VODIČ, TRANSFERI, OBILASCI PO PROGRAMU 


U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz Podgorica – Istanbul – Dubai – Istanbul – Podgorica sa dozvoljenih 8kg ručnog prtljaga i 20kg čekiranog prtljaga po osobi (Turkish Airlines);
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obrnuto;
 • 6 noćenja sa doručkom u hotelu SIGNATURE 1 HOTEL TECOM 4*  ili sličnom;
 • Poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na našem jeziku;
 • Pratilac grupe iz agencije.


U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija);
 • Aerodromske takse u iznosu od 130,00 EUR (plaćaju se u agenciji);
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti do 15 dana prije polaska);
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) – po sobi po noći;


SIGNATURE 1 HOTEL TECOM 4*
Fantastični novi objekat sa 4 zvjezdice  se nalazi u srcu četvrti Barsha Heights i nudi moderan, savremen i ležeran dizajn koji pruža osjećaj jednostavnosti i toplu atmosferu dobrodošlice. Hotel poseduje 301 smještajnu jedinicu koje sadrže prostor za sjedenje sa radnim stolom i flat-screen TV. Svaka jedinica takođe obuhvata mini-bar i električno kuvalo sa besplatnim čajem ili kafom. U okviru krovnog prostora na raspolaganju su vam bazen, potpuno opremljeni fitnes centar i velnes spa centar gde možete da se podmladite i opustite. Destinacija Tekom je odličan izbor za putnike koje zanimaju plažerazgledanje i čistoća.

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 6 mjeseci od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi, pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela. Ograničen je broj trokrevetnih soba i dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit. Jednokrevetne sobe se rade na upit.
7 DANA / 27.04 - 03.05.2020.
 • Included
  Putovanje u egzotični Dubai za Prvi Maj
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PONEDELJAK- 27.04.2020. / PODGORICA - ISTANBUL - DUBAI
Sastanak grupe na aerodromu Golubovci kod šaltera za informacije u 07:45h. Polijetanje za Istanbul u 09:45h. Slijetanje u Istanbul u 12:30h. Nastavak putovanja u 18:45h i slijetanje u Dubai u 00:20h.
2
2. DAN / UTORAK - 28.04.2020. / DUBAI
Nakon pasoške kontrole slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje. Nakon odmora i doručka, odlazak na višečasovno razgledanje grada u pratnji vodiča u podnevnim časovima tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo ), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu - najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3
3. DAN / SRIJEDA - 29.04.2020. / DUBAI - ABU DHABI
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Noćenje.
4
4. DAN / ČETVRTAK - 30.04.2020. / DUBAI
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima fakultativni odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru. Noćenje.
5
5. DAN / PETAK - 01.05.2020. / DUBAI - JEEP SAFARI
Doručak. U poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h) odlazak na fakultativni izlet DŽIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Noćenje.
6
6. DAN / SUBOTA - 02.05.2020. / DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi. Nakon toga predlažemo šoping u nekom od šoping molova gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti skijalište Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih barova koji se nalaze u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Noćenje.
7
7.DAN / NEDELJA - 03.05.2020. / DUBAI - ISTANBUL - PODGORICA
Rani doručak ili lunch paket. Slijedi napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Istanbul u 07:20h. Slijetanje na aerodrom u Istanbul 11:05. Nastavak leta za Podgoricu u 18:50h. Slijetanje u Podgoricu u 19:40h. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA