Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Dubai – Nova godina 2022 – Siguran polazak !

Dubai – Nova godina 2022 – Siguran polazak !

899€ po osobi

Dubai Nova godina 2022 – uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

NOVA GODINA 2022 – DUBAI – SIGURAN POLAZAK !
CIJENA OD 899,00 € + 145,00 € takse
7 DANA / 6 NOĆENJA: 28.12.2021 – 03.01.2022.

 

U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz Tirana – Dubai – Tirana ( direktan let) kompanijom “Fly Dubai”
 • 7 kg ručnog prtljaga i 20 kg čekiranog prtljaga po osobi
 • Obrok na letu
 • Transfer iz Podgorice do aerodroma u Tirani i obrnuto
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obrnuto
 • 6 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4*
 • Poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na našem jeziku
 • Usluge pratioca grupe / vodiča

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Aerodromske takse (podložne promjenama) – 145,00 EUR
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa Covid pokrićem ( Može obezbijetiti agencija)
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 20 dana prije polaska)
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 4,00 EUR) – po sobi po noći;

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

7 DANA / 28.12 - 03.01.2022.
 • Departure
  Podgorica
 • Departure Time
  28.12.2021.
 • Return Time
  03.01.2022.
 • Included
  Dubai – Nova godina 2022 – Siguran polazak !
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / 28.12.2021 - UTORAK / PODGORICA - TIRANA - DUBAI /
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu. Transfer do aerodroma u Tirani. Polijetanje za Dubai u 13:40h. Dolazak na aerodrom u Dubaiju je u 22:05h (po lokalnom vremenu). Tansfer do hotela uz panoramski obilazak grada. Smještaj u hotel. Noćenje.
2
2. DAN / 29.12.2021 - SRIJEDA / DUBAI - GRADSKA TURA /
Doručak. Odlazak na razgledanje Dubai-ja u pratnji vodiča tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, džamije Jumeirah, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najvisočija zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu, najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3
3. DAN / 30.12.2021 - ČETVRTAK / DUBAI BURŽ KALIFA - MAGIČNE FONTANE /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativna posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi. Odlazak ka najvisočijoj zgradi na svijetu Burž Kalifi. Nakon toga predlažemo šoping u jednom od najvećih šoping centara nasvijetu Dubai mall-u gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba... Slobodno vrijeme. Popodne predlažemo da provedete dan u potpunoj relaksaciji na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih barova koji se nalaze u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity).  Uveče predlažemo zajednički odlazak do Dubai fontana ( metroom ili taksijem ). Noćenje. 
4
4. DAN / 31.12.2021 - PETAK / DUBAI /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. Priprema za doček Nove godine. SREĆNA NOVA 2022 GODINA! Noćenje.
5
5. DAN / 01.01.2022 - SUBOTA / DUBAI - ABU DABI /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Dubaiju ili fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi (Ukoliko bude dozvoljeno zbog Covid mjera). Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Noćenje.
6
6. DAN / 02.01.2022 - NEDELJA / DUBAI / JEEP SAFARI /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim časovima (oko 15:30h) odlazak na fakultativni izlet DŽIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Nakon toga povratak u hotel. Noćenje.
7
7. DAN / 03.01.2022 - PONDELJAK / DUBAI - TIRANA - PODGORICA /
Doručak ( Lanč paket). Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Tiranu je u 09:35h. Slijetanje na aerodrom u Tirani je u 12:40h. Transfer do Podgorice.  Kraj programa.

Lokacija

 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Većina hotela nedozboljaba boravak dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA