Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Dubai – Nova godina 2018

Dubai – Nova godina 2018

799€ po osobi

Dubai Nova godina 2018 – uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz Podgorica – Dubai – Podgorica ( sa tehničkim slijetanjem u Sarajevu) kompanijom “Fly Dubai” sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubai-ju i obrnuto
 • 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa  4*
 • Poludnevni obilazak Dubai-ja u pratnji vodiča
 • Usluge pratioca grupe / vodiča

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Aerodromske takse (podložne promjenama) – 115,00 EUR
 • Troškovi pribavljanja vize (obezbjeđuje agencija) – 75,00 EUR ( u slučaju ukidanja viza za građane Crne Gore do 20.12.2017. godine viza se neće plaćati )
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 4.5 USD) – po sobi po noći;
 • Obroci na letu.
8 dana - Avio prevoz
 • Destination
 • Departure
  Podgorica
 • Departure Time
  30.12.2017.
 • Return Time
  06.01.2018.
 • Included
  Dubai – Nova godina 2018
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN (30.12.2017.) SUBOTA / PODGORICA - SARAJEVO - DUBAI /
Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici kod info šaltera dva sata pred let. Polijetanje za Sarajevo u 16:00. Dolazak u Sarajevo u 17:00h. Nastavak leta za Dubai je u 18h. Dolazak na aerodrom u Dubaiju je u 01:45. Tansfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
2
2. DAN (31.12.2017.) NEDELJA / DUBAI /
Doručak. Odlazak na razgledanje Dubai-ja u pratnji vodiča tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, džamije Jumeirah, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu, najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Priprema za doček Nove godine. Fakultativni odlazak na doček. Povratak u hotel. Noćenje.
3
3. DAN (01.01.2018) PONEDELJAK / DUBAI /
Doručak. Slobodan dan. Vrijeme za individualne aktivnosti i šoping u nekom od šoping molova gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti skijalište Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih klubova koji se nalaze na plaži u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Noćenje.
4
4. DAN (02.01.2018.) UTORAK / DUBAI /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Noćenje.
5
5. DAN ( 03.01.2018. ) SRIJEDA / DUBAI - ABU DABI
Doručak. Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dabi u pratnji vodiča. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Povratak za Dubai. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubai-ja, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Noćenje.
6
6. DAN ( 04.01.2018. ) ČETVRTAK / DUBAI - DŽIP SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisocijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ). U poslijepodnevnim časovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DŽIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet džipova je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21:00h. Noćenje.
7
7. DAN ( 05.01.2018. ) PETAK / DUBAI
Dorucak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet na krstarenje jahtom. Krstarenje pocinje u Dubai marini, nastavljamo oko poluostrva Jumeirah the palm, do hotela Burj el Arab. Krstaricemo pored hotela Atlantis the palm, proci cemo pored brojnih lukszunih hotela i vila prebogatih arapskih seika koji se nalaze na samoj palmi. Imacemo priliku da posmatramo i cuveni hotel Burj el Arab sa vode sto predstavlja podpuno drugaciji dozivljaj u odnosu kada ga posmatramo sa kopna. Krstarenje zavrsavamo u Dubai marini. Na jahti je obezbijedjeno osvjezenje. Slobodno vrijeme. Nocenje.
8
8. DAN ( 06.01.2018. ) SUBOTA / DUBAI - PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Podgoricu je u 07:50h. Slijetanje na aerodrom u Podgorici je u 14:35H. Kraj programa.

Lokacija

 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Većina hotela nedozboljaba boravak dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA