Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Egzotični Dubai i Abu Dabi / Januar 2020.

Egzotični Dubai i Abu Dabi / Januar 2020.

830€ po osobi

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

EGZOTIČNI DUBAI & ABU DABI ZA U JANUARU

GRUPNI ARANŽMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE – TOPLA ZIMA U DUBAIU!

TERMIN PUTOVANJA: 7 DANA / 09.01 – 15.01.2020.


CIJENA: 830,00€ ( SA UKLJUČENIM AERODROMSKIM TAKSAMA)


(lokalni vodič i pratilac grupe, obilasci po programu, 6 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4*, transferi, aerodromske takse)

 

U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz Podgorica – Istanbul – Dubai -Istanbul – Podgorica;
 • Ručni prtljag 8kg i čekirani prtljag 20kg;
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obrnuto;
 • 6 noćenja sa doručkom u hotelu Grand Excelsior Hotel Al Barsha 4* ili sličan;
 • poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodica na nasem jeziku;
 • pratilac grupe iz agencije;
 • lokalni vodič na nasem jeziku;
 • aerodromske takse;

 

U CIJENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO:

 • obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (20,00€)
 • turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) – po sobi po noći;
 • fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 25 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

NAPOMENE:

 • Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi, pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela. Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit.
 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza, ali je potreban validan pasoš najmanje 6 mjeseci od datuma povratka.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 20 dana prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom/firmom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika.

8 DANA / 09.01 - 15.01.2020.
 • Included
  Egzotični Dubai i Abu Dabi / Januar 2020.
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / ČETVRTAK 09.01.2020 / PODGORICA - ISTANBUL - DUBAI
Sastanak grupe na aerodromu Golubovci u 07:00h. Let za Istanbul je u 09:00h. Slijetanje u Istanbul je u 12:45h. Nastavak putovanja za Dubai. Let za Dubai je u 19:35h. Slijetanje u Dubai u 01:05h. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
2
2. DAN / PETAK 10.01.2020 / DUBAI
Doručak. Odlazak na petočasovno razgledanje Dubaia u pratnji vodiča u podnevnim časovima tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah (8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu, najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3
3. DAN / SUBOTA 11.01.2020 / DUBAI - ABU DABI
Doručak. Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodiča. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Povratak za Dubai. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Noćenje.
4
4. DAN / NEDELJA 12.01.2020 / DUBAI
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-u, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno). Noćenje.
5
5. DAN / PONEDELJAK 13.01.2020 / DUBAI - BURJ KHALIFA - JEEP SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ). U poslijepodnevnim casovima (oko 15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21:00h. Noćenje.
6
6. DAN / UTORAK 14.01.2020 / DUBAI
Doručak. Slobodan dan. Vrijeme za individualne aktivnosti i šoping – u nekom od šoping molova gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti skijaliste Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih klubova koji se nalaze na plaži u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Noćenje.
7
7. DAN / SRIJEDA 15.01.2020 / DUBAI - ISTANBUL - PODGORICA
Doručak ili lunch paket. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Istanbul je u 08:35. Slijetanje na aerodrom u Istanbulu je u 12:50. Let iz Istanbula za Podgoricu je u 19:40. Dolazak u Podgoricu je u 19:40h. Kraj programa.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
 • Jednokrevetne sobe se rade na upit
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA