Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Budimpešta – individualno putovanje

Budimpešta – individualno putovanje

po osobi

Budimpešta putovanje sa Guliver turističkom agencijom iz Podgorice će omogućiti da obiđete najljepši grad u centralnoj Evropi. Budimpešta, ‘kraljica Dunava’, glavni industrijski, trgovački i prometni centar zemlje, grad mnogobrojnih termi i bivša prijestonica Ugarskog kraljevstva je mjesto koje se treba vidjeti. Budim i Pešta, dva grada spojena u jednu cjelinu: miran i užurban, stari i novi, moderni i istorijski, brdoviti i zaravnjeni djelovi grada, spojeni jednostavno kao i samo ime grada. Brojni kafići i restorani samo će vas mamiti da se opustite na njihovim terasama, pogotovo u doba ručka kad imate priliku isprobati poznatu mađarsku kuhinju i sve to zaokružiti čašom odličnog vina.

Odaberite željene datume putovanja, kontaktirajte nas i dostavićemo Vam ponudu u što kraćem roku.

 

CIJENA ARANŽMANA ZAVISI OD TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI MJESTA NA LETU I SMJEŠTAJU I PODLOŽNA JE PROMJENI DO MOMENTA UPLATE. 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Podgorica – Budimpešta – Podgorica
 • Mali ručni prtljag veličine do 40cm x 30cm x 20cm 
 • Smještaj u  hotelu sa 3*
 • Pisani vodič i mapu grada
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom (može obezbijediti agencija)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija)
 • Dodatni ručni ili čekirani prtljag, rezervaciju sjedišta (doplaćuje se u agenciji)
 • Obrok i piće na letu

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu na upit
 • Čekirani prtljag

*** Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. U cijenu avio karte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta. Avio kompanija vrši sama nasumično raspored sjedenja i ukoliko želite da sjedite zajedno sa saputnicima potrebno je izvršiti doplatu u agenciji.

 • Included
  Budimpešta – individualno putovanje
 • Not Included
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PODGORICA - BUDIMPEŠTA
Dolazak na aerodrom “Golubovci” dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje na let. Po slijetanju na aerodrom Ferenc List, individualan transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Budimpešta, glavni grad Mađarske, predivna je u gotovo svako doba godine - okićena hiljadama ukrasa za Božić, rasplesana za Novu Godinu, rascvjetana u proljeće sa banjama koje nose bogate uspomene starih vremena. Ovo je mjesto koje treba vidjeti i istražiti.
2
2 - 3 - 4. DAN / BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Neizostavno je posjetiti: zgradu Mađarskog parlamenta koja je zasigurno najpoznatiji simbol Budimpešte koji je treći  po veličini parlament u svijetu i drugi u Evropi. Otvoren 1896. godine, simbolički označavajući hiljadu godina od dolaska Mađara na to područje; Ribarska tvrđava je mjesto sa najljepšim pogledom na Budimpeštu i sastoji se od sedam tornjeva. Ime potiče od riblje pijace, koja se na tom području nalazila još tokom srednjeg vijeka. Iako u imenu sadrži riječ ’tvrđava’, nikad se nije koristila u obrambene svrhe, nego je građena isključivo kao mjesto za uživanje i pružanje odličnog pogleda na grad; Sinagoga sagrađena sredinom 19. vijeka u maursko-vizantijskom stilu sa svojih 3000 vjernika koje može primiti, je najveća u Evropi i druga u svijetu; Trg heroja ostavlja najveći utisak u Budimpešti - smješten na kraju avenije Andrássy često zvane 'Avenija kulture', zbog brojnih kulturnih znamenitosti, među kojima je svakako najpoznatija OperaLančani most jedan je od najprepoznatljivijih budimpeštanskih simbola, a ujedno i prvi stalni most između Budima i Pešte. Iskoristite slobodo vrijeme za doživljaj Budimpešte noću, kako kroz sjajan pogled sa vidikovaca, tako i za dobar provod u mnogobrojnim pub-ovima. Ostale atrakcije, kao i korisne savjete za ovo putovanje, možete pronaći u našem pisanom vodiču. Povratak u hotel. Noćenje.
3
3 - 4 - 5. DAN / BUDIMPEŠTA - PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom Ferenc List. Polazak aviona za Podgoricu. (Kraj usluga)

Lokacija

 • Cijena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mjesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po cijeni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Ponuda smještaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mjesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.
 • - Organizator putovanja je Guliver Travel, sa licencom Ministarstva turizma i održivog razvoja 289
 • - Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.
 • - Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Provjeriti 2 dana pruje putovanja tačno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
 • Maloljetni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati ovjerenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji posjeduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbijede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije datuma polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smještaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smještajni objekat. Kako se let realizije na low cost avio kompaniji refundacija tarife i taksi nije moguća. U slučaju smeštajnog objekta primenjivaće se penali koje propiše sam smještajni objekat. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promo tarifa avio karata kod avio kompanije i low cost kompanija, primjenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi, te ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK. Takođe, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smještaja kroz rezervacione hotelske sisteme koji uslovljavaju nemogućnost promjene i refundacije. Eventualni prigovori moraju se uputiti hotelu na licu mjesta, pismenim putem. Prigovori upućeni nakon odjave iz hotela, neće biti uzeti u razmatranje. Prijem pisanih reklamacija na adresu Hercegovačka 10 i na mail info@guliver.me. Rok za ulaganje reklamacija je 7 dana od završetka putovanja, a rok za rešavanje o reklamaciji je 7 dana od njenog prijema. U hitnim slucajevima, putnik moze kontaktirati Organizatora na telefon 020/220-440. IZJAVLJUJEM DA SU MI URUČENI OUP I DA SAM UPOZNAT SA PROGRAMOM PUTOVANJA, USLUGAMA I OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA I DA IH U POTPUNOSTI PRIHVATAM.