Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Berlin – individualno putovanje

Berlin – individualno putovanje

0€ po osobi

Berlin putovanje sa Guliver turističkom agencijom iz Podgorice će omogućiti da obiđete grad prepun istorije, što se ogleda u mnogobrojnim muzejima i naravno ostacima samog zida. On je samo jedan od sjajnih spomenika koji mogu privući sve ljubitelje istorije. Daleko od toga da Berlin nije savremen grad, naprotiv, to je mjesto koje pulsira modernim veselim duhom i poziva i prihvata sve, bez obzira na to odakle dolaze i šta vole. U njemu se mogu kupiti razne zanimljive stvari, a nudi i sjajnu hranu posjetiocima, bez obzira da li vole da sjednu u neki restoran međunarodne hrane ili posjete pijace. Ovo je ujedno i mjesto u kome nikada nije dosadno, bilo da se ispija pivo u predivnim baštama ili kreće u cjelonoćnu avanturu po žurkama širom grada.

Odaberite željene datume putovanja, kontaktirajte nas i dostavićemo Vam ponudu u što kraćem roku.

 

CIJENA ARANŽMANA ZAVISI OD TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI MJESTA NA LETU I SMJEŠTAJU I PODLOŽNA JE PROMJENI DO MOMENTA UPLATE.


CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Podgorica – Berlin – Podgorica
 • Lični prtljag 40cm x 25xm x 20cm
 • Smještaj na bazi 3 ili 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3*
 • Pisani vodič
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Čekirani prtljag
 • Obrok i piće na letu

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu na upit
 • Čekirani prtljag

*** Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujmo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. U cijenu avio karte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta. Avio kompanija vrši sama nasumično raspored sjedenja i ukoliko želite da sjedite zajedno sa saputnicima potrebno je izvršiti doplatu u agenciji.

 • Departure
  Podgorica
 • Included
  Berlin – individualno putovanje
  Smještaj
  Prevoz
  Doručak
  Usluge vodiča
1
1. DAN / PODGORICA - BERLIN
Dolazak na aerodrom “Golubovci” dva sata prije polijetanja aviona. Čekiranje na let. Po slijetanju na aerodrom Schönefeld, individualan transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Berlin, glavni grad Njemačke, ističe se raznolikošću pojava, bogatim kulturnim životom i dinamičnim, no istovremeno i opuštenim životnim stilom. Berlin postavlja najnovije trendove u životnim stilovima, muzici i umjetnosti. Inspirisani neprevaziđenom kreativnošću sve više umetnika iz cijelog svijeta dolazi u Berlin i čini ga time jednom od najuzbudljivijih mjesta u Evropi. Noćenje.
2
2 – 3. (4) DAN / BERLIN
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Znamenitosti Berlina pričaju istoriju cijele jedne nacije od Brandenburške kapije pa do sjedišta saveznog kancelara. U glavnom gradu Njemačke nalaze se sve najznačajnije zgrade Vlade, a među njima i istorijski Rajhstag koji je sjedište njemačkog parlamenta. Berlin je grad umjetnosti, umjetnika i muzeja. Preko 170 muzeja - među njima je i čuveno muzejsko ostrvo - prikazuju blaga čitavog svijeta. Značajni orkestri, kao što su širom sveta slavni Berlinski filharmoničari i tri velike operske kuće sa svojim zapaženim postavkama opera i baleta, čine Berlin stjecištem ljubitelja klasike iz čitavog sveta. Za zabavu po svačijem ukusu brinu i brojna pozorišta, varijetei, revijalna pozorišta i brojni kabarei. Noćenje.
3
4. (5) DAN / BERLIN – PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom Schönefeld. Polazak aviona za Podgoricu. (Kraj usluga)
 • Cijena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mjesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po cijeni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Ponuda smještaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mjesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.
 • Organizator putovanja je Guliver Travel, sa licencom Ministarstva turizma i održivog razvoja 289
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Provjeriti 2 dana pruje putovanja tačno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
 • Maloljetni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati ovjerenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji posjeduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbijede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije datuma polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smještaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smještajni objekat. Kako se let realizije na low cost avio kompaniji refundacija tarife i taksi nije moguća. U slučaju smeštajnog objekta primenjivaće se penali koje propiše sam smještajni objekat. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promo tarifa avio karata kod avio kompanije i low cost kompanija, primjenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi, te ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK. Takođe, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smještaja kroz rezervacione hotelske sisteme koji uslovljavaju nemogućnost promjene i refundacije. Eventualni prigovori moraju se uputiti hotelu na licu mjesta, pismenim putem. Prigovori upućeni nakon odjave iz hotela, neće biti uzeti u razmatranje. Prijem pisanih reklamacija na adresu Hercegovačka 10 i na mail info@guliver.me. Rok za ulaganje reklamacija je 7 dana od završetka putovanja, a rok za rešavanje o reklamaciji je 7 dana od njenog prijema. U hitnim slucajevima, putnik moze kontaktirati Organizatora na telefon 020/220-440.