Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Osiguranje

Kao važan segment za organizaciju putovanja GULIVER TRAVEL, je posvetio posebnu pažnju pri izboru osiguravajuće kuće, koja će se brinuti o vašoj bezbjednosti tokom putovanja. Na žalost, ponekada i nezgode poput bolesti i povreda mogu poremetiti vaš odmor, bilo da se radi o ljetovanju, zimovanju ili kulturnom putovanju.

Postupnom analizom dosadašnjih iskustava u rešavanju ovakvih problema, mi smo odabrali SAVA Osiguranje jer smo saznali da su najbolje odgovorili „na terenu“ u nezgodnim situacijama. SAVA osiguranje brine o Vašoj sigurnosti za vrijeme boravka u inostranstvu, bilo da ste na odmoru, raznim sportskim i drugim manifestacijama, seminarima ili privrednim događajima širom svijeta.

Šta pruža polisa putničkog zdravstvenog osiguranja?

Ova vrsta osiguranja pruža naknadu troškova tokom pružanja neophodne medicinske pomoći osiguraniku, zbog bolesti ili posledice nesrećnog slučaja, za vrijeme privremenog boravka u inostranstvu. Takođe, obezbijeđeni su i troškovi prevoza do kuće.

Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja mogu kupiti lica starosti do 85 godina, čije je stalno mjesto boravka u Crnoj Gori.

Ugovor o ovoj vrsti osiguranja mora biti zaključen prije putovanja u inostranstvo.

Putničko zdravstveno osiguranje može se ugovoriti:

  • individualno;
  • porodično;
  • grupno

Ugovor mora biti zaključen prije putovanja u inostranstvo.

Postupak u slučaju nesrećnog slučaja ili bolesti

Kada nastupi osigurani slučaj osiguranik je dužan da odmah kontaktira  Coris i prijavi podatke iz njegove polise, kao i naziv zdravstvene ustanove u koju je primljen.

Ako je neophodno bolničko liječenje osiguranik je dužan da prilikom prijem u zdravstvenu ustanovu ljekaru pokaže svoju polisu putničkog zdravstvenog osiguranja – potom će ljekar obavijestiti alarmni centar Coris.

Osigurana suma

Maksimalni iznos pokrića po jednom putovanju je ugovorena osigurana suma u polisi.