Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 10-16h | Direktna linija za informacije i besplatne rezervacije 068 220 440
Top
 

Avio karte

Za Vas biramo najpovoljnije avio karte sa najboljim konekcijama za bilo koju destinaciju u svijetu. Popunite upitnik za rezervacije avio karata - koje su uvijek besplatne.

Avio karte bilo gdje u svijetu

Avio karte – nikad lakše! Vršimo rezervacije povoljnih avio karata u cijelom svijetu. Bilo da Vas zanima rezervacija karata sa neke svijetske destinacije na drugu željenu destinaciju, bilo da Vas interesuju letovi ka Crnoj Gori ili avio karte za let iz Podgorice ili Tivta – Guliver turistička agencija iz Podgorice je rešenje! Avio karte prema željenim destinacijama Evrope i svijeta možemo obezbijediti po najpovoljnijim uslovima, zato, ako tražite jeftine avio karte koje će Vas sigurno prevesti sa jedne na drugu željenu destinaciju u svijetu – Guliver je pravi izbor.

Za Vas je važno da znate kada i gdje želite da putujete, da zahtjev uputite preko telefona: 020 220440 ili popunite upitnik u nastavku, a naše ljubazno osoblje će uz jednostavan i pouzdan proces rezervisanja pronaći idealno riješenje za Vas. Sigurnost nam je na prvom mjestu – tako da ne morate brinuti ni oko čega prilikom rezervacije. Karte koje poručite, biće odabrane prema Vašim potrebama.

Najpovoljnije karte – rezervacije online

Naručite avio karte online putem sajta Guliver turističke agencije, uz nekoliko jednostavnih koraka. Bilo da su Vam potrebne avionske karte iz bilo koje zemlje svijeta do druge željene destinacije, ili ‘pak za let iz Podgorice ili let iz Tivta prema Evropskim gradovima i drugim mediteranskim destinacijama za ljetovanje, Guliver će biti Vaš posrednik za pronalaženje i kupovinu povoljnih avio karata! Naravno tu smo i za povratne avio karte ka Crnoj Gori.

Treba naglasiti da postoje Guliver aranžmani za putovanja koji nude uračunat avio prijevoz iz Crne Gore, pa nema potrebe da tražite avio karte odvojeno od samog aranžmana. Ipak, ako planirate samostalno putovanje i interesuje Vas isključivo online kupovina avio karata, Guliver je riješenje za Vas.

Cijene avionskih karata

Cijene avio karata mogu varirati od daljine leta koji želite da napravite, kao i avio prevoznika kog odaberete. Postoji nekoliko low cost avio kompanija čiji jeftini letovi iz Crne Gore mogu biti bukirani, kao i standardnih avio kompanija, poput Montenegro Airlines-a i drugih. Na Vama je da odlučite koja je Vaša željena destinacija, avio prevoznik i vrijeme / datum letenja.

Avio karte za let iz Podgorice, Tivta i drugih destinacija

Guliver turistička agencija ne organizuje samo letove iz Crne Gore. Mi smo tu da pronađemo i rezervišemo najpovoljnije karte iz cijelog svijeta! Bilo da letite iz gradova Evrope, ili se nalazite na nekom drugom kontinentu izaći ćemo u susret i pronaći najpovoljnije rešenje za Vaše potrebe.

Povezani letovi i presijedanje sa jednog na drugi avionski let mogu biti problematični kada planirate odmor. Mi znamo to i želimo da vam olakšamo proces maksimalno. Zato iskoristite pogodnosti našeg online formulara za rezervaciju avionskih karata i letite gdje god poželite.

Možemo pronaći i smještaj za vas

Osim što smo eksperti za bukiranje avionskih karata, važno je naglasiti da možemo napraviti i specijalnu ponudu kreiranu isključivo za Vas. Vi kažete destinaciju ka kojoj želite da letite, i željeno vrijeme trajanja boravka, a mi ćemo se potruditi da za Vas pronađemo smještaj, nezavisno od postojećih aranžmana na sajtu.

Kako naručiti karte za avion?

 • Opcija A: nazovete slijedeći broj: 020 220440
 • Opcija B: popunite formular u nastavku:
  • Odlučite se za jednosmjernu ili povratnu kartu;
  • Unesete startnu destinaciju i odredišnu destinaciju;
  • Unesete datum polaska i datum povratka;
  • Unesete ime, e-mail adresu i kontakt telefon;
  • Propratne informacije koje smatrate važnim za rezervaciju avio karata.

Popuni upitnik i rezerviši avio karte za željenu destinaciju

Dodatne mogućnosti
TransferiSmještaj

Izdvojene ponude

SIGURAN POLAZAK
Sa turističkom agencijom Guliver iz Podgorice, uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s […]
8 DANA / 15.05. - 22.05.2024.
Putovanje u Rim avionom - povoljan avio aranžman - Rim u uvijek poseban, okrijte boje ljeta u kulturno-istorijskom centru Evrope.
4 DANA / 12.07- 15.07.2024.
Ukoliko želite da sa turističkom agencijom Guliver iz Podgorice posjetite Siciliju, jedno od najvećih ostrva Mediterana, očekujte puno iznenađenja. Kombinacija klimatskih uticaja, konfiguracija obale i srdačnost oko pet miliona stanovnika, osjeća se na svakom koraku.
5 DANA / 12.07 - 16.07.2024.