Blog

Evo šta sve treba da znate o Solunu nekad i sad, šta ne smijete izostaviti tokom obilaska i kako se najbolje provesti u ovom lijepom, drevnom gradu.

Opširnije...

Pročitajte naš vodič za putovanje u Sofiju. Daćemo vam savjete i informacije koje će vam biti od velike koristi ukoliko planirate putovanje u Sofiju.

Opširnije...

Upoznajte se sa istorijom i atrakcijama švajcarske prijestonice ekonomije i jednog od najljepših gradova za život.

 

Opširnije...

Kako biste više uživali u posjeti tokom našeg jesenjeg aranžmana i obilaska čarobne Toskane, pročitajte nešto više o Firenci.

Opširnije...

Fantastični doživljaj Ohrida počinje u uskim kaldrmama starog grada, dok se vrhunac postiže na obalama milenijumima starog jezera.

Opširnije...

pozitano južna italija

Južna Italija ostaje neistraženo područje za mnoge koji se odluče da posjete ovu zemlju. Što je zapravo na njihovu štetu, jer se samo na jugu Italije može naći autentični italijanski doživljaj.

Opširnije...

Italijanska prijestonica je kosmpolitski grad sa gotovo 3.000 godina istorije i uticaja na kulturu, umjetnost, nauku i arhitekturu, čija se zaostavština može i danas vidjeti.

Opširnije...

Španija se može pohvaliti najvećim brojem plaža sa plavom zastavicom na svetu, a regija Andaluzija je posebna. Pogledajte koje su najbolje plaže u Andaluziji.

Opširnije...

strazbur rijeka

Vijekovima je Strazbur bio između Francuza i Njemaca. Evo zašto je Strazbur drugi najpopularniji grad u Francuskoj, i sjedište mnogih evropskih institucija.

Opširnije...

Zlatni grad vijekovima opčinjava sve koje su našli pod njegovim putem. Pogledajte koje to atrakcije u Pragu ovaj grad čine magičnim.

Opširnije...

Milano je grad kontrasta, sa jedne strane prijedstavlja budućnost Italije i služi kao sinonim za moderno, a sa druge strane ima bogatu tradiciju koju ne zaboravlja. Pogledajte koje su to atrakcije u Milanu koje morate vidjeti.

Opširnije...

Upoznajte najpopularniji region u Španiji, pored Katalonije, suncem okupanu Andaluziju. Mješavina kultura iznedrila je fascinantne atrakcije, a nevjerovatne plaže uz obale nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Opširnije...

Minhen je prijestonica Bavarske, ekonomski i kulturni cjentar Njemačke i domaćin jedne od najvećih manifestacija na svetu - čuvenog Oktobarfesta. Pročitajte nešto više o ovom čarobnom gradu.

Opširnije...

Postoji malo regija koje se po ljepoti i šarmu mogu porediti sa čarobnom Toskanom. Pročitajte nešto o svakom gradu koji čini Toskanu magičnom na jesen.

Opširnije...

Prag je magičan grad koji svojim šarmom i nevjerovatnom ljepotom očarava milione posjetilaca svake godine. Saznajte šta to privlači ljude u srce Evrope.

Opširnije...

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria