Blog

Minhen je prijestonica Bavarske, ekonomski i kulturni cjentar Njemačke i domaćin jedne od najvećih manifestacija na svetu - čuvenog Oktobarfesta. Pročitajte nešto više o ovom čarobnom gradu.

Opširnije...

Postoji malo regija koje se po ljepoti i šarmu mogu porediti sa čarobnom Toskanom. Pročitajte nešto o svakom gradu koji čini Toskanu magičnom na jesen.

Opširnije...

Prag je magičan grad koji svojim šarmom i nevjerovatnom ljepotom očarava milione posjetilaca svake godine. Saznajte šta to privlači ljude u srce Evrope.

Opširnije...

Barselona je grad koji neprestano oduševljava svojim čarima. Arhitektura, umetnost, kultura, plaže, noćni život... pročitajte o deliću magije Barselone.

Opširnije...

Milano je centar mode, ekonomije, sporta, kulture i obrazovanja u Italiji. Pročitajte zašto 9 miliona turista posjeti Milano svake godine.

Opširnije...

Zakintos pored nevjerovatne prirodne ljepote poseduje i bogatu kulturnu tradiciju. Evo koji su to muzeji na Zakintosu koje možete posjetiti.

Opširnije...

lutraki svetionik

Lutraki je primorski grad poznat po svojim termalnim izvorima i turističkoj ponudi, zbog toga Grci ovde traže mir. Pročitajte o atrakcijama Lutrakija.

Opširnije...

Atina je haotični, užurban grad. Koleka civilizacije sa mnoštvo atrakcija koje treba vidjeti za malo vremena. Pogledajte kako da provedete savršen dan u Atini.

Opširnije...

Lihadonisija je očaravajući kompleks ostrva na severo-istoku ostrva Evia. Ovaj prirodni rezervat svakog ljeta očara mnogo turista. Uverite se i sami u ljepotu.

Opširnije...

Ostrvo Santorini je pravi supermodel među grčkim ostrvima koji svake godine fascinira veliki broj posetilaca. Pročitajte nešto više o prelijepom grčkom ostrvu.

Opširnije...

 

 

Otkrijte prirodna bogatstva Kefalonije zbog kojih je ovo ostrvo u Jonskom moru postalo popularno. Od prelijepih plaža do podzemnih jezera. Ovo je Kefalonija.

 

Opširnije...

Koliko je Zakintos bogat prirodnim ljepotama najbolje dočarava činjenica da je na njemu osnovan prvi Nacionalni morski park u Grčkoj. Upoznajte prirodne ljepote Zakintosa uz Guliver blog.

 

Opširnije...

Pročitajte zašto je istorija Krfa tako impozantna, i kakve sve istorijske atrakcije na Krfu možete vidjeti ako krijenete na ljetovanje na Krfu.

 

Opširnije...

Plaže na Lefkadi su dovoljan razlog da se odlučite za ljetovanje na ovom Grčkom ostrvu! Evo koje su najljepše plaže Lefkade.

 

Opširnije...

Kuće zmajeva atrakcije na ostrvu Evia

Pročitajte koje atrakcije na ostrvu Evia morate vidjeti ako pođete na ljetovanje na Evii. Od drijevnih gradova i antičkih ostataka do predivnih plaža.

 

Opširnije...

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria