Aranžman: Bansko

Prevoz: autobus

Trajanje aranžmana: 9 dana

Termin polaska: 12.01.2018.

Cijena: 255,00 €

 

BANSKO – SKIJANJE

9 DANA / 12.01 - 20.01.2018. /

Cijena aranžmana: 255,00 € 

PREVOZ, SMJEŠTAJ U HOTELU BELMONT SA 4* NA BAZI POLUPANISONA

 

Bansko, spoj starog grada i savremene arhitekture sa ljepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije, to je grad Bansko. Spoj ljepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. 

Spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj ljepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovdje ćete naći staze za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegdje gotovo vertikalnih padina, za one koji dobro skijaju. Turisti se odlučuju za Bansko i zato što je ovdje najduža skijaška sezona u Bugarskoj, od decembra do maja, obilne snježne padavine i postojan snježni pokrivač. Produžetku skijaške sezone doprinose i snježni topovi, koji uz pomoć nove tehnologije mogu da održavaju staze i na temperaturi do +5 C.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1 - 2. DAN / 12 - 13.01.2018. /

Okupljanje u 22:00 h ispred hotela "City". Polazak za Bansko u 22:30 h. Noćna vošnja sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti. Po dolasku u Bansko smještaj u hotel. Slobodno vrijeme i večera. Noćenje.

3 - 8. DAN / 14 - 19.01.2018. /

Boravak u hotelu na bazi polupansiona (doručak - večera). Šest dana skijanja na prelijepom skijalištu Bansko. Noćenje.

9. DAN / 20.01.2018. /

Doručak. Nakon doručka polazak ka Podgorici. Dolazak u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

 

U CIJENU JE URAČUNATO: 

- Autobuski prevoz  na relaciji Podgorica – Bansko – Podgorica    

- 7 noćenja u Green Life 4**** na bazi polupansiona (doručak - večera)

- korišćenje sadržaja hotela ( zatvoreni bazen, teretana, sauna, tepidarium )

- Usluga pratioca grupe

- Organizacioni troškovi

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO: 

- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja 

- Ski pas    

 

HOTEL GREEEN LIFE

Smješteno u Banskom, skijaško i spa odmaralište Green Life Bansko nalazi se na slikovitoj lokaciji u podnožju planine Pirin, nedaleko od Nacionalnog parka Pirin, koji je pod zaštitom UNESCO-a. U ponudi su elegantno uređene smještajne jedinice.

Skijaško i spa odmaralište Green Life može se pohvaliti veličanstvenim pogledima. Objekat nudi brojne sadržaje, kao i besplatan prevoz do skijaške žičare tokom cijele zimske sezone. Ljeti se možete opustiti i uživati u miru i tišini bujnog okruženja.

U okviru objekta postoji potpuno nov spa centar sa zatvorenim bazenom, finskom saunom, aroma saunom i parnim kupatilom.

Hotel raspolaže glavnim restoranom, à-la-carte restoranom i barom u foajeu. U blizini objekta nalaze se brojni supermarketi i restorani, u kojima možete probati autentičnu bugarsku i internacionalnu kuhinju. 

Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,4 za boravak udvoje.

 

RESTORANI, BAROVI, APRES SKI

Odmor u Banskom ne može da prođe bez posjete nekoj od čuvenih lokalnih mehana. Najbolje su one u starom dijelu grada koje i dalje odišu tradicionalnim, rustičnim ambijentom. Hrana je odlična i nećete pogrešiti šta god da naručite, a najbolje je probati neke od lokalnih specijaliteta kao što su kapama, čomlek, sače, Banski starec, Bansko kebab itd. Mehana ima mnogo i u starom i novom dijelu grada, ali one u novom dijelu su više komercijalizovane. Neke od najpoznatijih su Dedo Pene, Vodenicata, Lovna srešta, Čevermeto, Čobanov han, Čardaka itd.

Pored tradicionalnih mehana Bansko ne oskudijeva u restoranima koji nude druge evropske kuhinje kao što su Euphoria Bar & Restaurant, Victoria, Amvrosia itd. Ono što upada u oči prilikom šetnje po mjestu je to što vas na ulazu u skoro svaki moderniji restoran ili komercijalniju mehanu poprilično napadno pozivaju da uđete baš u taj restoran.

Noćni život je vrlo živ, a neki od napoznatijih mesta za izlazak su The Happy End, Selo veselo, J.J. Murphy’s, Harry’s bar.

Cijene u restoranima su na nivou naših.

 

NAPOMENE:

- Doručak i večera se služe u hotelu Grand Montana ( koji se nalazi odmah pored naših apartmana )

- Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama,

- Prošle godine je šestodnevni ski pas za odrasle iznosio 165,00 EUR  

- Ako želite da iznajmite ski opremu, skije sa štapovima i pancericama se mogu iznajmiti za 8 - 10 € ako ih uzimate na više dana. Bordovi su skuplji za iznajmljivanje, oko 15€, mada mogu se naći i jeftinije. 

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

- Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria