Aranžman: Dubai

Prevoz: avion

Trajanje aranžmana: 8 dana

Termin polaska: 30.12.2017.

Cijena: 799,00 €

 

 

FENOMENALNI DUBAI & ABU DABI - NOVA GODINA 2018

* GRUPNI ARANŽMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE

* 30.12 - 06.01.2018.                                     

* Cijena: 799,00 EUR

* (avionski prevoz, vodič, transferi, obilasci po programu, 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4*)     

                                                                                                                                   

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (30.12.2017.) SUBOTA / PODGORICA - SARAJEVO - DUBAI /

Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici kod info šaltera dva sata pred let. Polijetanje za Sarajevo u 16:00. Dolazak u Sarajevo u 17:00h. Nastavak leta za Dubai je u 18h. Dolazak na aerodrom u Dubaiju je u 01:45. Tansfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN (31.12.2017.) NEDELJA / DUBAI /

Doručak. Odlazak na razgledanje Dubai-ja u pratnji vodiča tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, džamije Jumeirah, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu, najveću marinu na svijetu.  Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Priprema za doček Nove godine. Fakultativni odlazak na doček. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (01.01.2018) PONEDELJAK / DUBAI /

Doručak. Slobodan dan. Vrijeme za individualne aktivnosti i šoping u nekom od šoping molova gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti skijalište Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih klubova koji se nalaze na plaži u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN (02.01.2018.) UTORAK / DUBAI /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu  Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Noćenje.

5. DAN ( 03.01.2018. ) SRIJEDA /  DUBAI - ABU DABI /

Doručak. Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dabi u pratnji vodiča. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Povratak za Dubai. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubai-ja, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN ( 04.01.2018. ) ČETVRTAK / DUBAI - DŽIP SAFARI /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi ( individualan odlazak i povratak ). U poslijepodnevnim časovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DŽIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet džipova je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21:00h. Noćenje.

7. DAN ( 05.01.2018. ) PETAK / DUBAI /

Dorucak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet na krstarenje jahtom. Krstarenje počinje u Dubai marini, nastavljamo oko poluostrva Jumeirah the palm, do hotela Burj el Arab. Krstarićemo pored hotela Atlantis the palm, proći ćemo pored brojnih lukszunih hotela i vila prebogatih arapskih šeika koji se nalaze na samoj palmi. Imaćemo priliku da posmatramo i čuveni hotel Burj el Arab sa vode što predstavlja podpuno drugačiji doživljaj u odnosu na to kada ga posmatramo sa kopna. Krstarenje završavamo u Dubai marini. Na jahti je obezbijeđeno osvježenje. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8. DAN ( 06.01.2018. ) SUBOTA / DUBAI - PODGORICA

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Podgoricu je u 07:50h. Slijetanje na aerodrom u Podgorici je u 14:35h. Kraj programa.

 

 U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUčENO:

- Avio prevoz Podgorica - Dubai - Podgorica ( sa tehničkim slijetanjem u Sarajevu) kompanijom "Fly Dubai" sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi

- Transfer od aerodroma do hotela u Dubai-ju i obrnuto

- 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa  4* 

- Poludnevni obilazak Dubai-ja u pratnji vodiča

- Usluge pratioca grupe / vodiča

 

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

- Aerodromske takse (podložne promjenama) – 115,00 EUR

-Troškovi pribavljanja vize (obezbjeđuje agencija) – 75,00 EUR ( u slučaju ukidanja viza za građane Crne Gore do 20.12.2017. godine viza se neće plaćati )

- Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje

- Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)

- Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) - u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 4.5 USD) - po sobi po noći;

- Obroci na letu

 

Način plaćanja:

- Mogućnost plaćanja na 3 rate. I rata se plaća prilikom prijave 300,00 EUR, druga rata do 20. Novembra, a zadnja rata 15 dana prije putovanja

- Mogućnost plaćanja na 6 ,9 ili 12 rata kreditiranjem kod CKB, ATLAS ILI NLB banke

 

 NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Većina hotela nedozboljaba boravak dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slučaju vrši upit kod hotela

- Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama, trokrevetne sobe je moguće dobiti na upit, ali uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.

- Jednokrevetne sobe se rade na upit

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.   

- AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA 

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria