Istanbul Nova godina 2018 - doček u Istanbulu

Prevoz: avion

Trajanje aranžmana: 4 dana

Termin polaska: 31.12.2017.

Cijena: 379,00 €

Pogledajte detalje aranžmana za doček Nove godine u Istanbulu, na koji možete poći avionom sa Guliver Turističkom Agencijom iz Podgorice.

ISTANBUL NOVA GODINA 2018

  • GRUPNI ARANŽMAN ISTANBUL AVIONOM SA POLASKOM IZ PODGORICE!
  • PROMOTIVNO 379,00 €  / ZA PRIJAVE DO 15. NOVEMBRA
  • (AVIO PREVOZ SA UKLJUČENIM TAKSAMA,  HOTELSKI SMJEŠTAJ SA DORUČKOM,  TRANSFERI,  VODIČ) 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / 31.12.2017./ PODGORICA – ISTANBUL /

Sastanak na aerodromu u Podgorici na šalteru Turkish airlines-a u 07:00h. Let za Istanbul u 09.00h. Slijetanje na aerodrom Ataturk u Istanbulu u 12:45h. Nakon toga slijedi transfer sa aerodoma i panoramsko razgledanje grada autobusom: Antički hipodrom – Teodosijev stub, Plava džamija, Aja Sofija, Kapali čaršija, Valensov viadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak na svečanu novogodišnju večeru koja će biti organizovana u nekom od poznatih nacionalnih restorana. SREĆNA NOVA GODINA 2018. Noćenje.

2. DAN / 01.01.2018. /ISTANBUL /KRSTARENJE BOSFOROM - VASELJENSKA PATRIJARŠIJA/

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativno KRSTARENJE BOSFOROM i obilazak VASELJENSKE PATRIJARŠIJE (sjedište Vaseljenske patrijarsije i Vaseljenskog patrijaha od 1600.godine, nalazi se u crkvi Sv.Djordja, gdje se čuvaju brojne relikvije). Slobodno vrijeme za individualna razgledanja i šoping. Noćenje.

3. DAN / 02.01.2018. / ISTANBUL / PLAVA DŽAMIJA - AJA SOFIJA - TOPKAPI PALATA /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet: PLAVA DŽAMIJA (džamija Sultana Ahmeda), AJA SOFIJA (sada pretvorena u muzej, nastala u 4 vijeku kao crkva. Ovo velelepno zdanje vjekovima je važilo za najveću crkvu na svijetu. Sa dolaskom Turaka, u XV vijeku postaje džamija) i TOPKAPI PALATA (palata Turskih sultana od XV do XIX vijeka odakle su upravljali carstvom, dom Sulejmana Veličanstvenog), Nakon izleta slobodno vrijeme. Uveče po želji grupe mogućnost fakultativnog odlaska u restoran na večeru sa folklornim programom i trbušnim plesom. Noćenje.

4. DAN / 03.01.2018. / ISTANBUL – PODGGORICA /

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping. Za šoping preporučujemo Kapali čaršiju gdje imate preko 4000 radnji ili neki od tržnih centara kao što su Forum Marmara, Akmerkez, Kanyon i Dževahir, koji su trenutno najatraktivniji šoping centri u Evropi. Transfer na aerodrom oko 16:45h. Polijetanje iz Istanbula u 19:45h, i dolazak u Podgoricu u 19:30h.

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

- Avio prevoz na relaciji Podgorica – Istanbul – Podgorica ( prevoznik Turkish airlines)

- Transferi autobusom po programu

- Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Istanbulu

- Usluge pratioca / vodiča za razglede prema programu

- Organizacioni troškovi putovanja

- Čekirani prtljag

- Aerodromske takse

 

U CIJENU  NIJE URAČUNATO:

- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 5,00 € )

- Fakultativni izleti i ulaznice za lokalitete koji se posjećuju, karte za gradski prevoz

 

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanj

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 putnika

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

- AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA 

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria