Budimpešta Nova godina 2018.

Aranžman: Budimpešta

Prevoz: autobus

Trajanje aranžmana: 6 dana

Termin polaska: 29.12.2017.

Cijena: 189,00 €

 

Budimpešta za doček Nove godine 2018. – U vječnoj borbi da preuzme prestonicu Beču, Budimpešta je izgrađena u velelepnu metropolu, “Kraljicu Dunava”. Grad je napravljen spajanjem Budima, Pešte i Obude, leži na 154 termalna izvora i ima veoma bogat noćni život. Pralament, Bazilika, Muzej Marcipana, budimski Lavirinti, Akvarijum, Vaci ulica, budimski Zamak, Trg Heroja… su mjesta koja dočaravaju ovaj grad koji nikako ne treba zaobići…

 

NOVA GODINA  2018 - BUDIMPEŠTA - BEČ

  • 6 DANA - 189,00 € / ZA PRIJAVE DO 01. DECEMBRA
  • 29.12.2017 - 03.01.2018.
  • (PREVOZ, SMJEŠTAJ, VODIČ)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / PETAK - 29.12.2017. / PODGORICA

Sastanak grupe na parkingu kod hotela City u popodnevnim časovima. Polazak autobusa za Budimpeštu. Vožnja preko Zlatibora, Beograda sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe...

2. DAN / SUBOTA - 30.12.2017. / BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela...Smještaj u hotel. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti.  U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno - umjetničkim programom (bogat meni sa pićem, nacionalnim mađarskim jelima, folklornim programom i ciganskom muzikom). Noćenje.

3. DAN / NEDELJA - 31.12.2016. / BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – tržni centar Kampona i Tropikarijum, gdje se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svijetom tropskih predjela. Kolektivni odlazak gradskim prevozom, u centar Pešte na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Individualni povratak u hotel. Fakultativno je moguće organizovati doček u diskoteci ili restoranu. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK - 01.01.2018. / BUDIMPEŠTA -BEČ - BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak za Beč - glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj... i šetnja kroz prvi becirk - Kertner ulicu. Nakon obilaska slobodno vrijme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Budimpeštu. Noćenje.

5. DAN / UTORAK - 02.01.2018. / BUDIMPEŠTA 

Doručak. Napuštanje hotela. Dan za šetnju i individualne aktivnosti i šoping. Polazak za Podgoricu oko 20:30 časova. Noćna vožnja.

6. DAN / SRIJEDA - 03.01.2018. / BUDIMPEŠTA - PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa!!! 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prevoz modernim autobusima na relaciji Podgorica - Budimpešta - Podgorica

- Kompletnu organizaciju i vođenje puta

- Usluga 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3 *

- Usluge vodiča za razglede po programu

- Organizacioni troškovi 

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Fakultativne izlete, ulaznice za kulturno istorijske spomenike i karte za gradski prevoz

- Putno zdravstveno osiguranje

 

 NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria