Milano Nova godina 2018.

Aranžman: Milano

Prevoz: avion

Trajanje aranžmana: 4 dana

Termin polaska: 30.12.2017.

Cijena: 329,00 €

 

Milano za doček Nove godine 2018. je magičan! Milano je u svijetu simbol modne prijestonice, raja za šoping, fudbalske prijestonice, internacionalne opere i dinamičnog noćnog života. U Italiji je Rim simbol stare Italije, a Milano nove Italije… Đenova predstavlja najveću luku u Italiji čije gradsko jezgro je na UNESCO-voj listi zaštićene kulturne baštine. Jedan od najstarijih italijanskih gradova, grad u kome je rođen Kristofer Kolumbo, danas, pored svojih starina privlači turiste i modernim građevinama (tržnim centrima, pomorskim muzejom sa najpoznatijim akvarijumom u svijetu, botaničkom baštom).

 

MILANO - NOVA GODINA 2018

  • GRUPNI ARANŽMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE!
  • CIJENA 329,00 €  
  • (AVIO PREVOZ SA UKLJUČENIM TAKSAMA,  HOTELSKI SMJEŠTAJ SA DORUČKOM,  TRANSFERI,  VODIČ) 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN /  SUBOTA - 30.12.2018. / PODGORICA – MILANO /

Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 16:50 h. Let za Milano u 18:50 h. Slijetane u Milano u 20:40 h. Transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. DAN / NEDELJA - 31.12.2018. / MILANO /

Doručak. Polazak na razgledanje grada: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII vijeka i napravljena je isprva kao Gradska vijećnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV vijeka. Slobodno vrijeme za  individualna raygledanja. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE. Noćenje. 

3. DAN / PONEDELJAK - 01.01.2018. / ĐENOVA /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Đenove i obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svijetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vrijeme. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. DAN / UTORAK - 02.01.2018. / MILANO - PODGORICA /

Doručak. Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma u 13:00 h. Let za Podgoricu u 16:35 h. Slijetanje u Podgoricu u 18:20 h. Kraj programa.

 

 

U CIJENU JE URAČUNATO:

- Avio prevoz na relaciji Podgorica – Milano – Podgorica

- Transferi autobusom po programu

- Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u širem centru Milanu

- Usluge pratioca / vodiča za razglede prema programu

- Organizacioni troškovi putovanja

- 1 komad ručnog prtljaga dimenzija 55cm x 40cm x 23 cm do 10 kg

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

- Lokalna taksa koja se plaća isključivo na recepciji hotela ( 4,00 € po noćenju po osobi )

- Čekirani prtljag ( kofer ) do 23 kg 

- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 5,00 € )

- Fakultativni izleti i ulaznice za lokalitete koji se posjećuju, karte za gradski prevoz

 

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

- AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA 

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria