Aranžman: Moskva

Prevoz: avion

Trajanje aranžmana: 6 dana

Termin polaska: 26.06.2018.

Cijena: 545,00 €

 

 

SVJETSKO PRVENSTVO !!!  MOSKVA

6 DANA / 5 NOĆENJA - 545,00 EUR + TAKSE

26.06.2018. – 01.07.2018.

Organizovani odlazak na utakmicu  SRBIJA - BRAZIL

Prijave do 31.01.2018.

Kosmopolitska Moskva, grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Moskva je 1918. godine postala glavni grad Ruske Federacije. Od 1922. do 1991. bila je glavni grad SSSR. Sada je prijestonica Rusije. Politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar, grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i veličanstvenim zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, fascinantni metro. Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene ljepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliće istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Izuzetan grad koji posetiocu daruje izuzetan doživljaj.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / 26.06.  / TIVAT - MOSKVA / 

Sastanak grupe na aerodromu Tivat, dva sata prije leta. Let za Moskvu u 12:30 h. Slijetanje na aerodrom Domodedovo u Moskvi u 16:30 h.Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. DAN / 27.06.  / MOSKVA /

Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog vodiča u trajanju od 4-5 sati. Moskvu je 1147. g. osnovao knez Jurij Dolgorukij. Broji preko 13.000.000 stanovnika, a zauzima površinu od 1.000 km2. Smještena je na 7 brežuljaka. U toku razgledanja grada, vidjećete: Crveni Trg, Tversku ulicu, Boljšoj Teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Varabjovije brda, Park Pobede, Kutuzovski prospekt, Ulicu Novi Arbat, centralne trgove i ulice i jednu od stanica metroa. I sve to uz zanimljivu priču našeg vodiča o istoriji i sadašnjem životu Moskve. Posjeta  čuvenom moskovskom metrou... Fakultativna posjeta utakmici SRBIJA – BRAZIL u 21 h. Noćenje.

3. DAN / 28.04. / MOSKVA /

Doručak. Vrijeme za slobodne aktivnosti i kupovinu ili fakultativni odlazak u pratnji stručnog vodiča na razgledanje teritorije Kremlja i crkava kao što su: Uspenska, Arhangelska i Blagoveštenska crkva, Car-top - nastao u XVI veku, težak 40t, Car-zvono - najveće na svijetu, teško 202t, visoko 6.14m, spoljni izgled predsjedničke palate. Kremlj predstavlja bivšu rezidenciju ruskih careva. Mogućnost prisustvovanja “smjeni carske straže” u Kremlju i Oružanoj palati – obilazak carske riznice u kojoj se mogu vidjeti: krune, kočije, zlatno posuđe, presto i dr.  Noćenje.

4. DAN / 29.06. / MOSKVA / 

Doručak. Vrijeme za slobodne aktivnosti ili mogućnost da fakultativno posjetite Muzej Borodinske bitke sa vodičem i transferom. Muzej je posvećen Otadžbinskom ratu iz 1812.g. Rusa protiv Napoleona. Tu se mogu vidjeti: centralni eksponat - Panorama Borodinske bitke, kolekcija ličnih stvari učesnika rata, oružje, živopisne grafike, rijetke knjige itd. Muzej je 2011.g. rekonstruisan, a 2012.g. je proslavio stogodišnjicu. Noćenje.

5. DAN / 30.06. / MOSKVA /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

6. DAN / 01.07. / MOSKVA - TIVAT /

Doručak. Let iz Moskve po redu letjenja u 08:30 h i dolazak u Tivat  u 11:10  h. Dolazak u Tivat i kraj programa.

  

 

U cijenu putovanja je uračunato:

- Prevoz avionom na relaciji Tivat –Moskva -Tivat,

- Transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom,

- Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom (samoposluživanje),

- Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem,

- Usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja,

- Ručni prtljag do 10 kg. ( 55cm X 40cm X 20cm)

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

- Avio-takse na letu kompanije S 7 Airlines u iznosu od 95,00 EUR, plaćaju se u agenciji,

- Fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, 

- Međunarodno putno osiguranje (6,00 EUR), a ni osiguranje od otkaza putovanja,

- Ulaznice za utakmicu.

- Kofer od 23 kg u iznosu od 50,00 EUR

- Doplata za jednokrevetnu sobu 145,00 EUR

 

Hotel Izmailovo Beta 3***

Hotelski kompleks se nalazi u živopisnom delu Moskve, u blizini Izmailovo parka, na mjestu drevnog sela Izmailovo. Unutar pješačke udaljenosti je čuveni sajam umetnosti i zanata Izmailovo Vernissage, na čijoj teritoriji su djela savremenih umjetnika i predmeti dekorativne umetnosti. Za goste koji putuju automobilom, kompleks nudi čuvani parking. Concierge servis, koji se nalazi u centralnom holu hotela, pruža referentne usluge, taksi, slanje i primanje faksa i fotokopiranje. U hotelu se nalazi menjačnicama, bankomati, apoteka, optika, suveniri, prodavnica, frizerski salon, medicinski centar, sefovi, prodaje avio i voznih karata, čuvanje prtljaga, hemijsko čišćenje, popravka odeće i obuće. Najbliža metro stanica: Partizanskaja - Pokrovskaja linija na 0.2 km

 

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša. 

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. 

- Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

- Putnici su obavezni da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. . U protivnom, svaka kasnija promjena podliježe dodatnoj  naplati od  strane avio-kompanija, a troškove  snose  sami  putnici.

- Vremena letova su podložna promjenama. Putnici ce o tačnom vremenu leta biti obavijesteni dva dana prije putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena  leta od strane avio-kompanije.

- Guliver Travel d.o.o. zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 10 dana prije polaska na put.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 20 putnika.

- Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke.

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria