Aranžman: Prag

Prevoz: autobus

Trajanje aranžmana: 6 dana

Termin polaska: 06.03.2018.

Cijena: 169,00 €

 

8. MART – PRAG – BEČ – DREZDEN

6 DANA – 169,00 € 

06.03 – 11.03.2018.

(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN  / UTORAK - 06.03.2018. / PODGORICA /

Sastanak grupe na parkingu ispred hotela "City" u prijepodnevnim satima. Polazak grupe za Prag sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti… Noćna vožnja...

2. DAN / SRIJEDA - 07.03.2018. / PRAG /

....sa podnevnim dolaskom u Prag. Smještaj u hotel nakon 14:00 h). Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora predviđeno je razgledanje grada (pješačka tura + metro) u pratnji stručnog vodiča i to: Starogradski trg sa čuvenim astronomskim satom Orloj, obilazak praškog geta – jevrejska četvrt sa nekoliko sinagoga, Vaclavske namjesti, narodni muzej, Barutni toranj... Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / ČETVRTAK - 08.03.2018. / PRAG /

Doručak. Dan predviđen za obilazak praškog dvorca na Hradčanima, katedrale Sv. Vita sa kapelom Sv.Venceslava i grobnicama čeških kraljeva, stare kraljevske palate, Vladislavove dvorane, bazilike Sv. Đorđa i Zlatne ulice, čiji izgled nije izmijenjen od XVI vijeka i u kojoj je živio Franc Kafka. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Uveče odlazak u jednu od najboljih pivnica na svijetu na proslavu 08. Marta. Noćenje.

4. DAN / PETAK - 09.03.2018. / DREZDEN /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u fenomenalni Drezden. Glavni je grad njemačke savezne države Saksonija, u dolini rijeke Elbe, na 20 kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno - istorijskog značaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi, a čuven je i po građevinama iz doba baroka i umjetničkim zbirkama. Najpoznatija obilježja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden. Poslijepodnevni povratak u Prag. Noćenje.

5. DAN / SUBOTA - 10.03.2018. / PRAG - BEČ – PODGORICA /

Doručak. Nakon doručka odlazak do Beča - glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj... i šetnja kroz prvi becirk - Kertner ulicu. Polazak ka Podgorici u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Srbiju, uz usputna zadržavanja radi odmora grupe…

6. DAN / NEDELJA - 11.03.2018. / PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Kraj programa.

 

 

U CIJENU JE URAČUNATO :

- Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;

- Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Pragu;

- Usluga vodiča/pratioca grupe za obilaske po programu;

- Organizacioni troškovi.

 

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

- Putno i zdrastveno međunarodno osiguranje (6,00 €) – obezbjeđuje agencija

- Fakultativni izleti, troškovi ulaznica za muzeje, karte gradski prevoz...

 

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.

- Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke.

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria