Aranžman: Venecija - Verona - Trst

Prevoz: autobus

Trajanje aranžmana: 5 dana

Termin polaska: 07.03.2018.

Cijena: 140,00 €

 

 

 

VENECIJA – VERONA – TRST – ŠOPING

5 DANA - 140,00 €

07.03 - 11.03.2018.

( PREVOZ, VODIČ, HOTELSKI  SMJEŠTAJ )

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / SRIJEDA – 07.03.2018. / PODGORICA /

Sastanak grupe kod hotela "City-a" u popodnevnim satima. Vožnja prema Italiji preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama za odmor grupe.

2. DAN / ČETVRTAK – 08.03.2018. /  VENECIJA – LIDO DI JESOLO /

Dolazak u jutarnjim satima do pristaništa Punta Sabbioni, ukrcavanje na brod i plovidba venecijanskom lagunom do istorijskog centra Venecije. Živost i neobičan šarm grada osjeti se na svakom koraku: čuveni Most uzdaha i monumentalna Duždeva palata, barokni biser Venecije - Crkva Santa Maria della Salute, Trg i Crkva Svetog Marka. Kroz lavirint uskih uličica obilazak nastavljamo kroz trgovačku zonu do najstarijeg mosta Ponte Rialto i Kanala Grande, gdje je i danas atmosfera slična kao u doba najveće moći Mletačke Republike. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u pristanište Punta Sabbioni. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče mogućnost odlaska  na proslavu 8. Marta u nekom od restorana. Noćenje. 

3. DAN / PETAK – 09.03.2018. / SIRMIONE – LAGIO DI GARDA - VERONA /

Doručak. Organizovan fakultativni izlet Verona - Lago di Garda. Putovanje do gradića Sirmione, idiličnog mjesta na obali najvećeg italijanskog jezera. Simboli grada su Dvorac Scaligeri i Grotte di Catullo (Katulove pećine). Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do Verone. Organizovan obilazak grada romantike i istinske ljubavi: Arena i Gradska kuća, Piazza Bra, luksuzna ulica Via Mazzini, Piazza delle Erbe, renesansni trg Piazza dei Signori, Santa Maria Antica (Stara Bogorodičina Crkva), i za sam kraj nadaleko čuvena Casa di Giuletta (Julijina kuća). Slobodno vrijeme. Povratak u Lido di Jesolo u večernjim časovima. Noćenje. 

4. DAN / SUBOTA – 10.03.2018. / PALMANOVA - TRST – PODGORICA /

Doručak. Napuštanje hotela do 09:00 h. Polazak autobusa do tržnog centra Palmanova i slobodno vrijeme za šoping. Nakona toga nastavak vožnje do Trsta. Moć i bogatstvo nekada najznačajnije luke Habzburške Monarhije dočaraće vam zona Ponte Rosso - Piazza San Antonio Nuovo. Uticaj bogatih porodica sa naših prostora kroz istoriju, utkani su u prelijepu Palatu Gopčević, a duh pravoslavlja osjetićete obilaskom Crkve Svetog Spiridona iz XIX vijeka. Zatim slijedi monumentalni Piazza Unita d'Italia (Trg Ujedinjenja Italije) sa Gradskom kućom i elegantnom Fontana Quattro Continenti (Fontana četiri kontinenta), i pogled na tršćanski zaliv i cijeli grad kod čuvene Bazilike San Đusto. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Noćna vožnja kroz Sloveniju, Hrvatsku sa kraćim pauzama za odmor. 

5. DAN / SUBOTA – 11.03.2018. / PODGORICA /

Dolazak na odredište u popodnevnim satima. Kraj programa.

 

 U CIJENU JE UKLJUČENO: 

- autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom); 

- 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Lido di Jesolo; 

- Razgledanje prema programu;  

- Troškove organizacije putovanja;

- Usluge pratioca / vodiča u toku putovanja.

 

 U CIJENU NIJE UKLJUČENO: 

- Fakultativni izleti i posjete;

- Karta za brod na relaciji Punta Sabbioni - Venecija - Punta Sabbioni;

- Međunarodno zdravstveno putno osiguranje – 5,00 EUR (obezbjeđuje agencija).

 

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.

- Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke.

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Korisnička podrška

Partneri

Montenegro Airlines

Turkish Airlines

Air Serbia

TA Big Blue

TA Adria